MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
18 kr 619 kr
Producenter
vis flere mindre
Oplader effekt
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Farve
vis flere mindre
Vægt
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Kompatibilitet
vis flere mindre
Filter
GoPro tilbehør

GoPro tilbehør28 varer

GoPro kameraerne er efterhånden i alles lommer når de tager på ferie, og med god grund, kameraet er hårdført, lille, billigt og kommer stadig med klassens bedste video kvalitet, selvom efter hånden alle firmaer laver en kopi, og disse kopier bliver kopieret i stor stil i Kina. Fordi et GoPro kamera er mega kompakt, hårdfør og leverer god kvalitet, er det uden tvivl det bedste action kamera på markedet. Derfor er det også højt elsket og nærmest en fast del af folk som er til vilde udfoldelser i det fri. For at dokumentere disse vilde eventyr, skal der en masse udstyr til, og der...
Læs mere
Viser 1 - 28 af 28
GoPro tilbehør

GoPro kameraerne er efterhånden i alles lommer når de tager på ferie, og med god grund, kameraet er hårdført, lille, billigt og kommer stadig med klassens bedste video kvalitet, selvom efter hånden alle firmaer laver en kopi, og disse kopier bliver kopieret i stor stil i Kina.

Fordi et GoPro kamera er mega kompakt, hårdfør og leverer god kvalitet, er det uden tvivl det bedste action kamera på markedet. Derfor er det også højt elsket og nærmest en fast del af folk som er til vilde udfoldelser i det fri. For at dokumentere disse vilde eventyr, skal der en masse udstyr til, og der findes rigtigt meget forskelligt på markedet. Du kan derfor få udstyr til lige netop det du har behov for.

Alt efter hvad du kan lide at bruge din fritid på, så er der uden tvivl udstyr, som kan hjælpe dig med at lave de flotteste og vildeste videoer og billeder med dit GoPro. Fordi der findes meget forskelligt udstyr, så handler det om at finde ud af hvilket behov du har og få fat i det rette grej, så du kan komme i gang med at dokumentere dine eventyr!

Et GoPro er virkelig smart netop fordi det med sin lille størrelse kan monteres alle mulige og umulige steder, så du stadig har begge hænder til rådighed. Der findes forskellige måder at gøre dette på og vi vil her tage dig igennem nogle af mulighederne.

Seler

Med seler, kan du sætte dit GoPro fast direkte på kroppen. Med en standard sele vil dit GoPro kamera som udgangspunkt komme til at sidde ved solar plexus, så du får helt fantastiske first-person view optagelser når du er afsted. Sæt dit GoPro fast og du har begge hænder fri til at have det sjovt!

Men vidste du, at man faktisk også kan få seler, så du kan sætte dit GoPro fast til din hund? Selerne er lette at justere og din bedste ven får nemt mulighed for at være din kameramand også, når i er på eventyr. Dette giver nogle helt vildt interessante vinkler og historier, da du får en video af jeres ture fra din hunds perspektiv. Dette kan give nogle sjove og unikke videoer som er spændende at se igennem efter jeres tur.

Mounts og standere

Udover seler findes der også et væld af mounts og standere til din GoPro. Du kan få standere i flere forskellige varianter. Eksempelvis er der det, man kalder en Gorilla grip, som kan sættes fast på praktisk taget alt, da den har tre “fingre” som meget stabilt og holdbart kan sættes fast om alle steder du ville kunne tage fat i med din egen hånd. Du kan også få de lidt mere simple tripods, som sørger for, at dit GoPro står stabilt på en plan flade. Der findes også tilbehør, som gør dit GoPro kompatibelt med de traditionelle stativer, du måske har brugt til spejlreflekskameraer, hvis du har en hobby indenfor fotografi.

De mounts, som findes til GoPro, er lige præcis det, som gør videoerne super fede og giver de ekstraordinære first person perspektiver. Disse mounts kan sættes til stort set alle overflader og du kan nemt klikke din GoPro af og på. Eksempelvis kan du sætte en mount på siden af din motorcykel, på toppen af din hjelm eller montere en på spidsen af dit surfbræt. Klik dit kamera på og få de vildeste videoer af dig og din sport.

Ekstra tilbehør

Det kunne jo hænde, når man var ude i det fri og lege, at man måske mistede en reservedel eller en ledning til sin GoPro. Heldigvis forhandler vi her hos Mackabler alle tænkelige dele til din GoPro, som man kunne forestille sig, du kom til at mangle. Måske har du mistet laderen eller mangler en ny ledning eller adaptor. Vi sælger dig de reservedele du mangler og står inde for kvaliteten, så du får noget udstyr, som kan følge med til dine ekstremsports udfoldelser.

GoPro har altid været kendt for sin billede kvalitet, de var de første som kunne levere 1080p de første med rigtig slowmotion og de første med 4k video her for nyligt, men hvordan udnytter man alt denne billede kvalitet, kameraet skal jo bruges? Her kommer tilbehør ind i billedet, GoPro kommer med en smule udstyr, men slet ikke nok, du mangler let en gorilla arm til dit GoPro, hvis det skal sættes fast på hvad som helst, eller en holder så du kan sætte den på din hund? Også er der alle kablerne, det er altid et problem at sådan nogen bliver væk, særligt da et par GoPro'er bruger Mini USB som ingen andre bruger, men heldigvis skiftede de hurtigt til MicroUSB og det nyeste GoPro hero5 bruger USB-C, det er da et stik som mange telefoner også bruger og man derfor måske har med i forvejen.

Når video materialet skal vises på en stor skærm skal du bruge et kabel med adapter, eller bare en adapter til det, adapteren skal bruge micro HDMI eller mini HDMI afhængig af hvilket GoPro du har, vi har dem alle.

Hvis man skal skyde ordentlig video med sit GoPro skal man bruge en masse udstyr, og vi har det i den bedste kvalitet og til den billigste pris :)