KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
0 kr 2499 kr
Producenter
vis flere mindre
QI opladning
vis flere mindre
MFi certifikat
vis flere mindre
Oplader effekt
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Understøtter: USB-PD (USB Power Delivery)
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Farve
vis flere mindre
Vægt
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Kompatibilitet
vis flere mindre
Filter
iPad opladere

iPad opladere184 varer

Der findes forskellige former for oplader til iPad afhængigt af hvad dit behov er, og vi har samlet vores bud på de bedste af slagsen her. Du vil finde både almindelige opladere til iPad, samt alternative muligheder som battericover og powerbank til iPad. Når du ser på en oplader til iPad, så er der flere forskellige ting at holde øje med. Det første er effekten, da en højere effekt giver hurtigere opladning af iPad. Derefter så kan man se på forskellige funktionaliteter og ikke mindst kvaliteten af den oplader til iPad. Med et batteri cover til iPad får du ekstra opladninger med i...
Læs mere
Viser 1 - 54 af 184
iPad opladere

Der findes forskellige former for oplader til iPad afhængigt af hvad dit behov er, og vi har samlet vores bud på de bedste af slagsen her. Du vil finde både almindelige opladere til iPad, samt alternative muligheder som battericover og powerbank til iPad.

Når du ser på en oplader til iPad, så er der flere forskellige ting at holde øje med. Det første er effekten, da en højere effekt giver hurtigere opladning af iPad. Derefter så kan man se på forskellige funktionaliteter og ikke mindst kvaliteten af den oplader til iPad.

Med et batteri cover til iPad får du ekstra opladninger med i lommen, så din iPad altid kan holde lidt længere. Det er super praktisk når man skal på tur, eller bare ikke kommer i nærheden af en stikkontakt foreløbigt. Samme formål kan løses med en powerbank til iPad.

Du kan se vores udvalg på linket herunder:

https://forsejt.dk/ipad-opladere-285?udstyr=batteri-powerbank,oplader

For at få mest muligt ud af ens oplader til iPad, er det vigtigt at have det rigtige kabel til iPad til hvad man skal lave. Hvis man gerne vil forbinde til en anden enhed, så er det vigtigt eksempelvis at få et kabel til iPad der kan fungere som adapter til iPad.

Et kabel til iPad kommer i flere forskellige varianter, hvor der kan være stor forskel på kvalitet og funktionalitet. Ofte følger kvaliteten med prisen, dog har vi forsøgt os på at finde forskellige kabler til iPad der både giver god kvalitet og til en rimelig pris.

Derudover har vi forskellige adaptere, så uanset om det er fordi du skal have en adapter til iPad så du kan koble den til din MacBook eller hvis du skal bruge en rejse adapter til iPad, så har vi helt sikkert løsningen. Du kan finde alle de lækre muligheder på linket herunder:

https://forsejt.dk/ipad-opladere-285?udstyr=kabel-eller-adapter