🎄🎅🏻 Bestil senest 23/12 - 15:00 med DAO og modtag før jul 🎄🎅🏻
tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 250 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

iPhone 5c skærm Semi Original

Med denne skærm kan du skifte din iPhone 5c skærm selv, billigt og hurtigt. Pakken inden holder en iPhone 5c skærm, med alt der skal bruges i den og alle de skruetrækkere osv du skal bruge for at skille din iPhone 5c ad og skifte skærmen.

Perfekt kit hvis du har smadret din iPhone 5c's glas og gerne vil have det lavet billigt og hurtigt.

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

209,00 kr

209!!!

Fragt starter fra 40 Kr

1-2 dages levering

af varen på fjernlager


2-4 dages levering
300 dages returret
50.000 danskere bruger os

Dette er en iPhone 5c skærm, den passer til iPhone 5c men ikke iPhone SE eller iPhone 5s. skærmen indenholder ikke et front kamera men LCD, rammen omkring det hele, touch delen som gør din skærm trykfølsom også glasset yderst. 

Hvis du køber en semi-original skærm, betyder det at glasfronten og rammen omkring skærmen er kopier. Men både LCD, flex og digitizer er originale. Du får altså en skærm, hvor de essentielle, elektroniske dele er originale og skal ikke være bekymret for om dig display kommer til at se anderledes ud, end hvis du køber en ny original skærm. En ramme og glasfront, som er kopi, betyder bare at varen er lidt billigere for dig som forbruger.

Du kan få den i sort og i hvid og du behøver ikke købe den samme farve som du havde i forvejen.

iPhone 5c skærmen kommer også med et lille sæt med skruetrækkere og sugekopper som gør at du ikke skal bruge andet udstyr for at skille din iPhone 5c ad og sætte din nye skærme i den. 

Hvis uheldet har været ude og din iPhone 5c har fået smadret glasset eller noget andet ved skærmen er gået i stykker, så kan det hurtigt være dyrt at få det lavet, med denne pakke kan du klare det selv, så ved du også det bliver gjort rigtigt første gang. Vi ønsker dig i hvert fald hel og lykke, med operationen.

Produktinformation

Mærke Selek
Varenr#SE01-SXP-IP5C-120
Returret 300 dages returret
UdstyrReparation udstyr
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
KompatibilitetVirker med iPhone 5c
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Tilbehør / relateret

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar