Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
tel: Kundeservice    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 250 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Pris

29 kr 2499 kr

Producenter

vis flere mindre

Farve

QI opladning

vis flere mindre

MFi certifikat

vis flere mindre

Oplader effekt

vis flere mindre

Understøtter: USB-PD (USB Power Delivery)

vis flere mindre

Længde

vis flere mindre

SøgiPhoneOpladere

iPhoneOpladere196 varer

Når du skal have en oplader til iPhone, er det vigtigt at du gør op med dig selv hvad dine behov er. Man kan få en oplader til iPhone der oplader din iPhone på lige den måde du har brug for, og derfor er der lidt valg at tage. Det er selvfølgelig muligt at få en helt standard oplader til iPhone, som effektivt kan oplade din iPhone og så er det det. Men hvis man eksempelvis vil oplade flere iPhones samtidigt, så kan det være en stor fordel at have en multi oplader til iPhone. Desuden så kan man med fordel vælge...
Læs mere
  • Vis:
Viser 1 - 54 af 196
iPhoneOpladere

Når du skal have en oplader til iPhone, er det vigtigt at du gør op med dig selv hvad dine behov er. Man kan få en oplader til iPhone der oplader din iPhone på lige den måde du har brug for, og derfor er der lidt valg at tage.

Det er selvfølgelig muligt at få en helt standard oplader til iPhone, som effektivt kan oplade din iPhone og så er det det. Men hvis man eksempelvis vil oplade flere iPhones samtidigt, så kan det være en stor fordel at have en multi oplader til iPhone.

Desuden så kan man med fordel vælge en oplader til iPhone i høj kvalitet, især hvis man skal have den med på arbejde eller på hyttetur, så man har en oplader til iPhone der kan holde til lidt mere. Mange opladere til iPhone passer også lige i lommen så de er nemme at have med.

Se vores store udvalg herunder:

https://forsejt.dk/iphone-opladere-284?udstyr=oplader

En oplader til iPhone kommer i mange forskellige former, men hvad de ofte har til fælles er at de har brug for et godt kabel til iPhone. Samtidigt kan der være tilfælde hvor en adapter til iPhone kan være en stor fordel at have.

Uanset hvilken iPhone du har, så har vi et kabel til iPhone her på siden så du kan oplade din iPhone. Vi har en bred vifte i forskellig kvalitet og med forskellige funktionaliteter, så du kan få det kabel til iPhone der passer lige til dig.

Derudover så kan en adapter til iPhone være et godt valg, hvis du skal til udlandet eller hvis du bare vil forbinde til en anden enhed. En rejse adapter til iPhone er altid praktisk når man rejser, da det ellers kan være svært at oplade ens iPhone.

Men tjek de forskellige muligheder ud her:

https://forsejt.dk/iphone-opladere-284?udstyr=kabel-eller-adapter