MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
59 kr 999 kr
Producenter
vis flere mindre
QI opladning
vis flere mindre
Oplader effekt
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Understøtter: USB-PD (USB Power Delivery)
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Farve
vis flere mindre
Vægt
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Kompatibilitet
vis flere mindre
Filter
Trådløs oplader til iPhone 11

Trådløs oplader til iPhone 1138 varer

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone 11 Det er et af de mest spændende koncepter indenfor oplader verdenen, da en Qi trådløs oplader til iPhone 11 giver mulighed for at oplade ens iPhone 11 trådløst. Fremgangsmåden er ganske simpel, man sætter opladeren til strøm og kan derefter placere ens iPhone 11 derpå. Konceptet er utrolig anvendeligt da det giver anderledes måder at oplade ens iPhone 11 på, og dermed ændrede opladnings vaner. Dette kan betyde mere end man umiddelbart skulle tro. Derudover kan den bruges til alle nyere iPhones og smartphones. Fordele...
Læs mere
Viser 1 - 38 af 38
Trådløs oplader til iPhone 11

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone 11

Det er et af de mest spændende koncepter indenfor oplader verdenen, da en Qi trådløs oplader til iPhone 11 giver mulighed for at oplade ens iPhone 11 trådløst. Fremgangsmåden er ganske simpel, man sætter opladeren til strøm og kan derefter placere ens iPhone 11 derpå.

Konceptet er utrolig anvendeligt da det giver anderledes måder at oplade ens iPhone 11 på, og dermed ændrede opladnings vaner. Dette kan betyde mere end man umiddelbart skulle tro. Derudover kan den bruges til alle nyere iPhones og smartphones.

Fordele ved en Qi trådløs oplader

En Qi trådløs oplader er den perfekte opladnings partner til iPhone 11, da den giver nem og hurtig opladning uden at man skal isætte et kabel. Det gør at man oftere sætter ens iPhone 11 til opladning, hvilket resulterer i et gennemsnitligt højere energiniveau derpå.

Desuden så sparer det data porten på ens iPhone 11 for en del slid, da man ikke længere skal bruge denne til opladning. Det kan i det lange løb gøre en del, især hvis man har en tendens til at sætte den uforsigtigt i, eller bare har haft dårlige oplader kabler.

Med mulighed for hurtig opladning i en del af de tilgængelige Qi trådløse opladere, så er det også nemmere hurtigt at få lidt ekstra strøm på hvis man skal bruge det på farten. Plus man hurtigt kan få gang i den igen, hvis den skulle ske at være løbet tør.

Forskel mellem trådløs opladning og kabel opladning

Da begge slags opladning er hæmmet af hvor hurtigt et iPhone 11 batteri kan oplades, så er begge funktionelt ens, da begge uden problemer kan nå op til denne effekt grænse. Desuden er begge lige skånsomme over for batteriet og hardware der er i ens iPhone 11.

Dog skal det siges at dårlig brug af et kabel kan resultere i skader på opladerporten på ens iPhone 11, hvilket man selvfølgelig undgår ved at oplade trådløst i stedet.

Pris og kvalitet af Qi trådløs oplader til

Prisen på Qi trådløse opladere er faldet meget over de sidste par år, hvert fald hvis man ser på hvor billigt man kan få en rimelig oplader til. Samtidigt er der også kommet gode premium trådløse opladere til iPhone 11 der nemt kan konkurrere med kabel alternativer.

En Qi trådløs oplader kan findes mellem 5-15W, så man kan vælge efter hvor kraftig man gerne vil have den. Dem op mod 15W har ofte flere funktioner, da det er over den maksimale opladnings hastighed i selve batteriet på ens iPhone 11.