MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
59 kr 999 kr
Producenter
vis flere mindre
QI opladning
vis flere mindre
Oplader effekt
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Understøtter: USB-PD (USB Power Delivery)
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Farve
vis flere mindre
Vægt
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Kompatibilitet
vis flere mindre
Filter
Trådløs oplader til iPhone 11 Pro

Trådløs oplader til iPhone 11 Pro38 varer

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone 11 Pro En Qi trådløs oplader til iPhone 11 Pro lever op til navnet, ved at give mulighed for netop trådløs opladning. Det kan endda gøres med sammenlignelig opladningshastighed i forhold til de traditionelle kabel opladere, hvilket er ret fedt at det kan lade sig gøre. Markedet for disse er vokset betydeligt over de sidste par år, efterhånden som teknologien er blevet stærkere. Samtidigt er der også flere og flere iPhones og smartphones der understøtter denne slags opladning, hvilket naturligvis også hjælper på udviklingen....
Læs mere
Viser 1 - 38 af 38
Trådløs oplader til iPhone 11 Pro

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone 11 Pro

En Qi trådløs oplader til iPhone 11 Pro lever op til navnet, ved at give mulighed for netop trådløs opladning. Det kan endda gøres med sammenlignelig opladningshastighed i forhold til de traditionelle kabel opladere, hvilket er ret fedt at det kan lade sig gøre.

Markedet for disse er vokset betydeligt over de sidste par år, efterhånden som teknologien er blevet stærkere. Samtidigt er der også flere og flere iPhones og smartphones der understøtter denne slags opladning, hvilket naturligvis også hjælper på udviklingen.

Fordele ved en Qi trådløs oplader

Der er flere gode fordele ved at anskaffe sig en Qi trådløs oplader til iPhone 11 Pro, hvor dem der oftest nævnes er at det bliver meget nemmere at oplade og at man slipper for at skulle bruge kabler så meget. Derudover får man bedre opladnings vaner med sådan en.

Netop fordi denne slags oplader ikke kræver andet end at man placerer ens iPhone 11 Pro på platformen, så er det lige så nemt at sætte ens iPhone til opladning som det er at lægge den på bordpladen hvor man normalt ville have lagt den.

Da selve Qi trådløs opladeren kræver strøm, så skal der dog kabel til for at den kan oplade, så for at bruge den optimalt kan det anbefales at have en fast placering til den, da man så slipper helt for at bekymre sig om at skulle bruge kabler.

Forskel mellem trådløs opladning og kabel opladning

Med Qi trådløs opladning til iPhone 11 Pro får man mulighed for at skabe bedre opladnings vaner, men det er generelt set også den største forskel. Dette betyder også at man roligt kan skifte fra kabel til trådløs hvis man gerne vil have at opladning bliver lidt nemmere.

Udover dette kan man endda spare en smule slid på opladerporten, som jo også bruges som dataoverførselsport. Dette kan være en fordel hvis man skal have ens iPhone 11 i mange år.

Pris og kvalitet af Qi trådløs oplader til

Man kan komme ret langt med ens penge når det kommer til Qi trådløse opladere til iPhone 11 Pro. Især hvis man anskaffer en af dem hvor der ikke følger en vægoplader med, hvis man har en i forvejen.

Desuden så er kvaliteten efterhånden ved at være lige så høj som man kan finde ved kabel opladere. De samme producenter som plejede at lave premium produkter i det ene område laver nu i begge, så man kan finde fremragende Qi trådløse opladere til iPhone 11 Pro.