MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
59 kr 999 kr
Producenter
vis flere mindre
QI opladning
vis flere mindre
Oplader effekt
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Understøtter: USB-PD (USB Power Delivery)
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Farve
vis flere mindre
Vægt
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Kompatibilitet
vis flere mindre
Filter
Trådløs oplader til iPhone 11 pro Max

Trådløs oplader til iPhone 11 pro Max38 varer

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone 11 Pro Max Med Qi trådløse opladere til iPhone 11 Pro Max som disse, får man adgang til en nem måde at oplade ens iPhone 11 på. Da det eneste man skal gøre for at få opladet ens iPhone 11 er at placere den på opladnings platformen, så er dette en effektiv og hurtig måde at gøre det på. Med til opladnings platformen følger en vægoplader der er nødvendig for at platformen selv får strøm. Der er dog nogle undtagelser hvor man selv skal købe den med, men dette fremgår tydeligt. Dette giver muligheden for at købe en uden vægoplader...
Læs mere
Viser 1 - 38 af 38
Trådløs oplader til iPhone 11 pro Max

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone 11 Pro Max

Med Qi trådløse opladere til iPhone 11 Pro Max som disse, får man adgang til en nem måde at oplade ens iPhone 11 på. Da det eneste man skal gøre for at få opladet ens iPhone 11 er at placere den på opladnings platformen, så er dette en effektiv og hurtig måde at gøre det på.

Med til opladnings platformen følger en vægoplader der er nødvendig for at platformen selv får strøm. Der er dog nogle undtagelser hvor man selv skal købe den med, men dette fremgår tydeligt. Dette giver muligheden for at købe en uden vægoplader hvis man har en i forvejen.

Fordele ved en Qi trådløs oplader

En Qi  trådløs oplader til iPhone 11 Pro Max har forskellige fordele hvor de hovedsageligt afhænger af hvordan man vælger at bruge den. Da den selv skal bruge en væg oplader med kabel for at få strøm, så får man mest ud af den hvis den har en fast placering.

Men hvis man først har et fast sted til den, på ens skrivebord eller i stuen derhjemme, så bliver det utrolig nemt at oplade. Man kan jo lige så godt lægge ens iPhone på opladeren som man kan lægge den på bordet og så bliver den altid opladt. 

Desuden så muliggører den interval opladning, så man kan oplade ens iPhone over mange, mindre omgange. Dette vil for det meste passe bedre ind for de fleste end at skulle lade den fuldt op hver gang, da det kan være svært at nå i en travl hverdag.

Forskel mellem trådløs opladning og kabel opladning

Når man skal sammenligne de to opladnings formater så vil man finde mange ligheder. Hvis man kun ser på effekten og funktionerne, så er de stort set identiske, hvilket selvfølgelig også har været fokus for dem der har designet moderne trådløse opladere.

Derfor kan man også roligt skifte fra kabel opladning til trådløs opladning uden at der er en forskel for ens iPhone 11 Pro Max, da opladningshastighed, slid osv. er det samme. Man får bare et nemmere liv når det kommer til at oplade ens iPhone.

Pris og kvalitet af Qi trådløs oplader til

En Qi trådløs oplader til iPhone 11 Pro Max kan typisk oplade med en effekt på 5W til 15W. Ved 5W får man “normal” opladningshastighed og derover er det “lyn” opladning. Faktisk er 15W mere end den maksimale opladningshastighed på ens batteri, så de kan typisk mere.

Prisen på en Qi trådløs oplader følger tæt op af effekten. Dog kan der være store svingninger brands imellem, da de hver især har forskelligt fokus og dermed forskellige ekstra funktioner.