MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
59 kr 999 kr
Producenter
vis flere mindre
QI opladning
vis flere mindre
Oplader effekt
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Understøtter: USB-PD (USB Power Delivery)
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Farve
vis flere mindre
Vægt
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Kompatibilitet
vis flere mindre
Filter
Trådløs oplader til iPhone 8

Trådløs oplader til iPhone 838 varer

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone 8 En Qi (udtale chi) trådløs oplader til iPhone 8 giver mulighed for at oplade ens iPhone 8 trådløst, hvilket er en stor fordel, som beskrevet nedenunder. Alle iPhone 8 understøtter dette, da bagsiden og batteriet er designet til at kunne oplades vha. induktion med den magnetiske strøm der dannes af opladeren. En Qi trådløs oplader til iPhone 8 vil også kunne bruges til alle nyere generationer og højest sandsynligt størstedelen af nye enheder fremover. Fordele ved en Qi trådløs oplader En Qi trådløs oplader til iPhone 8...
Læs mere
Viser 1 - 38 af 38
Trådløs oplader til iPhone 8

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone 8

En Qi (udtale chi) trådløs oplader til iPhone 8 giver mulighed for at oplade ens iPhone 8 trådløst, hvilket er en stor fordel, som beskrevet nedenunder. Alle iPhone 8 understøtter dette, da bagsiden og batteriet er designet til at kunne oplades vha. induktion med den magnetiske strøm der dannes af opladeren. En Qi trådløs oplader til iPhone 8 vil også kunne bruges til alle nyere generationer og højest sandsynligt størstedelen af nye enheder fremover.

Fordele ved en Qi trådløs oplader

En Qi trådløs oplader til iPhone 8 giver mulighed for at oplade ens iPhone trådløst, hvilket gør opladnings processen nemmere. Man skal nemlig bare lægge ens iPhone 8 ovenpå opladeren og så oplader den automatisk.

Fordelene ved dette er at man altid har en fast placering at lægge ens iPhone 8 på når man kommer hjem eller sidder ved skrivebordet. Ved at placere den der, så er man sikret at den altid er opladet når man rejser sig igen, eller hvert fald har fået mere strøm hvis det går hurtigt.

Dermed er man heller ikke bundet på samme måde som man typisk er med kabel, hvor man ofte lader fuldt op når man endelig lader, for at den så skal holde hele dagen. Eller man kan sågar holde den nær fuldt strøm niveau hele tiden, hvilket gør at den altid er klar til fuldt brug.

Forskel mellem trådløs opladning og kabel opladning

Den største forskel på en Qi trådløs oplader til iPhone 8 og en almindelig kabel oplader, er måden man bruger den på, og dermed de vaner man bygger op. Rent funktionelt opnår de begge samme resultat, de lader begge fuldt op og kan omtrent opnå samme hastigheder.

For hardwaren i ens iPhone 8 gør det heller ingen forskel, da begge er lige gode for batteriet. Hvis man endelig skulle lave et argument for at det ene er bedre end det andet, så undgår man slid på data/oplader porten ved ikke længere at skulle indsætte et kabel, hvilket kan give skader hvis man bruger det uhensigtsmæssigt.

Pris og kvalitet af Qi trådløs oplader til

Som med alting, så er der selfølgelig forskel på Qi trådløse opladere til iPhone 8. De fås i sammenlignelige effekter som almindelige opladere, nemlig 5W-15W, hvor opladningshastigheden følger effekten. Dog er der en begrænsning på 7.5W i batteriet.

Prisen vil ofte følge effekten, som man kan forvente og det samme med kvalitet. Derudover kommer nogle Qi trådløse opladere uden væg opladeren, men det fremgår tydeligt hvis det er tilfældet.