MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
59 kr 999 kr
Producenter
vis flere mindre
QI opladning
vis flere mindre
Oplader effekt
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Understøtter: USB-PD (USB Power Delivery)
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Farve
vis flere mindre
Vægt
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Kompatibilitet
vis flere mindre
Filter
Trådløs oplader til iPhone 8 Plus

Trådløs oplader til iPhone 8 Plus38 varer

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone 8 Plus En Qi trådløs oplader til iPhone 8 Plus består af en opladnings plade og en tilhørende stikkontakt oplader. Opladningspladen er hvor man placerer ens iPhone 8 Plus hvorefter den automatisk oplades så længe den befinder sig derpå. Qi trådløse opladere fungerer til alle nyere iPhones (fra 8 og fremefter), og vil højst sandsynligt stige i anvendelsesgrad over de kommende år. Desuden kan man få magnetiske covers der muliggører trådløs opladning efter behov.  Fordele ved en Qi trådløs oplader Der er mange...
Læs mere
Viser 1 - 38 af 38
Trådløs oplader til iPhone 8 Plus

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone 8 Plus

En Qi trådløs oplader til iPhone 8 Plus består af en opladnings plade og en tilhørende stikkontakt oplader. Opladningspladen er hvor man placerer ens iPhone 8 Plus hvorefter den automatisk oplades så længe den befinder sig derpå.

Qi trådløse opladere fungerer til alle nyere iPhones (fra 8 og fremefter), og vil højst sandsynligt stige i anvendelsesgrad over de kommende år. Desuden kan man få magnetiske covers der muliggører trådløs opladning efter behov. 

Fordele ved en Qi trådløs oplader

Der er mange fordele ved at have en Qi trådløs oplader til iPhone 8 Plus, hvor de mest betydende er i ens egen brug af opladeren. Netop fordi man ikke længere er bundet af kabler på samme måde, så giver det væsentlig mere frihed i ens opladning.

Da denne slags oplader altid er klar til at oplade, kan man nemmere lade op i mindre intervaller, da man hurtigt kan lægge ens iPhone 8 Plus på pladen, så den lige får et par ekstra procent. Det sikrer at man generelt holder batteriet på en højere procent end med kabel.

Derudover får man en fast placering til ens iPhone 8 Plus, hvilket både hjælper når man skal huske den og for at man altid får ladet op. Det kan faktisk skabe så gode opladnings vaner at ens iPhone 8 Plus altid er fuldt opladet, hvilket er praktisk når man skal afsted.

Forskel mellem trådløs opladning og kabel opladning

Generelt så kan begge former for opladning opnå det samme resultat, nemlig at oplade ens iPhone 8 Plus fuldt ud. Begge har omtrent samme effekt på batteriet og på hardware der er i ens iPhone 8 Plus. Dog kan trådløs opladning skåne oplader porten en smule.

I forhold til ydeevne, så vil begge slags også falde inden for samme margin, hvor den mest afgørende begrænsning er selve batteriet. Den største forskel er i hvordan man bruger den, da den trådløse oplader kan gøre livet nemmere med vanemæssigt brug. 

Pris og kvalitet af Qi trådløs oplader til

Når det kommer til pris og kvalitet af Qi trådløse opladere, så følger de de samme regler som andre produkter generelt gør. Nemlig at pris og kvalitet går hånd i hånd. Generelt kan de lige så meget som deres kabel modparter og er tæt på at være sammenlignelige i pris.

Generelt ligger deres effekt mellem 5W og 15W, hvor et iPhone 8 Plus batteri kan oplades med op til 7.5W. Så de fleste Qi trådløse opladere vil nærme sig den grænse.