MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
0 kr 999 kr
Producenter
vis flere mindre
QI opladning
vis flere mindre
Oplader effekt
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Understøtter: USB-PD (USB Power Delivery)
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Farve
vis flere mindre
Vægt
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Kompatibilitet
vis flere mindre
Filter
Trådløs oplader til iPhone X

Trådløs oplader til iPhone X39 varer

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone X Med en Qi trådløs oplader til iPhone X kan man selvfølgelig oplade ens iPhone X trådløst, hvilket kan være en stor fordel i mange situationer. Den gør dette ved at danne et magnetisk felt, som bagsiden/batteriet omdanner til strøm inde i ens iPhone X så den oplades. Teknologien har været undervejs, og endda til stede, i mange år, og er nu kommet til et punkt hvor ydeevnen er konkurrencedygtig med traditionelle kabel opladere. Desuden kan alle nyere iPhones og smartphones benytte teknologien, hvilket hjælper med udbredelsen....
Læs mere
Viser 1 - 39 af 39
Trådløs oplader til iPhone X

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone X

Med en Qi trådløs oplader til iPhone X kan man selvfølgelig oplade ens iPhone X trådløst, hvilket kan være en stor fordel i mange situationer. Den gør dette ved at danne et magnetisk felt, som bagsiden/batteriet omdanner til strøm inde i ens iPhone X så den oplades.

Teknologien har været undervejs, og endda til stede, i mange år, og er nu kommet til et punkt hvor ydeevnen er konkurrencedygtig med traditionelle kabel opladere. Desuden kan alle nyere iPhones og smartphones benytte teknologien, hvilket hjælper med udbredelsen.

Fordele ved en Qi trådløs oplader

Der findes en række fordele ved at have en Qi trådløs oplader til iPhone X, af forskellige slags, hvor der kan være forskellige fordele ved forskellige opladere, ligesom der kan være fordele ved at have en trådløs oplader i stedet for at have en almindelig kabel oplader.

Den største generelle fordel ved at have en Qi trådløs oplader til iPhone X er at man slipper for at skulle forbinde et kabel til ens iPhone hver gang man skal oplade. Det gør det nemmere at arbejde med, hvilket øger chancen for at man får det gjort.

Det gør også at man ofte får opladet i langt flere intervaller end man normalt vil, hvilket kan betyde at man oftere har en fuldt opladet iPhone X. Så hvis man er typen der ofte løber tør for strøm af uransagelige årsager, så kan sådan en oplader hjælpe rigtig meget.

Forskel mellem trådløs opladning og kabel opladning

Når det kommer til forskellen mellem de to slags opladninger, så er den største måden hvorpå man bruger den. Altså at man slipper for at skulle sætte et kabel i hver gang man vil oplade ens iPhone 8 Plus, og den tid eller besvær man kan spare derved.

Hvis man udelukkende ser på slut resultatet, så vil begge kunne oplade fuldt ud og med omtrent de samme hastigheder. Ingen af dem slider betydeligt på batteriet eller ens hardware, selvom uhensigtsmæssig brug af kabel kan forvolde mere skade end trådløs opladning kan.

Pris og kvalitet af Qi trådløs oplader til

Man kan få ret gode Qi trådløse opladere til en meget fornuftig pris efterhånden. De fås i forskellige effekt klasser, hvor de billige ligger omkring 5W og de dyre omkring 15W, der typisk enten kan oplade flere enheder samtidigt eller også kan bruges til større enheder.

Samtidigt er der selvfølgelig prisforskel på mærker, men dette skyldes ofte forskelligt fokus, hvor nogle mærker laver utroligt holdbare produkter, mens andre foretrækker simple produkter i stedet.