MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
59 kr 999 kr
Producenter
vis flere mindre
QI opladning
vis flere mindre
Oplader effekt
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Understøtter: USB-PD (USB Power Delivery)
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Farve
vis flere mindre
Vægt
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Kompatibilitet
vis flere mindre
Filter
Trådløs oplader til iPhone Xs

Trådløs oplader til iPhone Xs39 varer

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone Xs En Qi trådløs oplader til iPhone Xs består af en opladnings plade samt en tilhørende vægoplader. For at oplade ens iPhone Xs lægges den på opladnings pladen, hvorefter pladen automatisk oplader ens iPhone Xs, så længe den ligger derpå. Dette kan være rigtig smart på mange måder, hvor nogle nævnes kort herunder. Desuden så er man ikke begrænset til at kunne bruge den til iPhone Xs, da alle nyere iPhones og smartphones kan bruge den. Plus man kan få et cover der muliggører det for andre slags. Fordele ved en Qi trådløs...
Læs mere
Viser 1 - 39 af 39
Trådløs oplader til iPhone Xs

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone Xs

En Qi trådløs oplader til iPhone Xs består af en opladnings plade samt en tilhørende vægoplader. For at oplade ens iPhone Xs lægges den på opladnings pladen, hvorefter pladen automatisk oplader ens iPhone Xs, så længe den ligger derpå.

Dette kan være rigtig smart på mange måder, hvor nogle nævnes kort herunder. Desuden så er man ikke begrænset til at kunne bruge den til iPhone Xs, da alle nyere iPhones og smartphones kan bruge den. Plus man kan få et cover der muliggører det for andre slags.

Fordele ved en Qi trådløs oplader

En af de største fordele ved at have en Qi trådløs oplader til ens iPhone Xs er at man slipper for at holde styr på et kabel hver gang man skal oplade. Det er nemt og hurtigt at lægge ens iPhone oven på pladen i stedet for at lægge den på bordet eksempelvis.

Dette er med til at skabe gode opladnings vaner, da det bliver ubesværligt at oplade og derfor er ens tendens til at få det gjort også højere. Afhængigt af hvor struktureret man normalt er med ens opladning, så kan dette være en betydelig forbedring i forhold til med kabel. 

Udover dette, så er det også en bonus hvis man er en gadget nørd og gerne vil være med på den trådløse bølge. Da det højst sandsynligt er den her retning fremtidige opladere til iPhones går mod, så er det en god idé at komme med så tidligt som muligt.

Forskel mellem trådløs opladning og kabel opladning

Den trådløse opladning er forskellig fra kabel opladning ved at gøre det nemmere at oplade ens iPhone Xs. Dermed kan man få bedre opladnings vaner, hvilket kan forbedre oplevelsen med ens iPhone Xs. Men udover brugen så er der ikke en betydelig forskel.

Med begge formater kan man oplade ens iPhone Xs optimalt, uden fare for at de skader eller slider unødvendigt. Det eneste der kan siges er at i ydertilfælde så kan et kabel lave slide på opladnings porten, hvilket trådløs opladning ikke gør, men det er i sjældne tilfælde.

Pris og kvalitet af Qi trådløs oplader til

Her skal man først og fremmest holde øje med producenten, da det har stor indflydelse på hvilken kvalitet og hvilket slags produkt man får med. Hvis man gerne vil have det bedste af det bedste, så skal man klart vælge fra en premium producent.

Under alle omstændigheder, så ligger de fleste opladere med en ydeevne mellem 5-15W, hvilket er rigeligt til at opnå opladnings grænsen for iPhone Xs på 7.5W.