MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
59 kr 999 kr
Producenter
vis flere mindre
QI opladning
vis flere mindre
Oplader effekt
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Understøtter: USB-PD (USB Power Delivery)
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Farve
vis flere mindre
Vægt
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Kompatibilitet
vis flere mindre
Filter
Trådløs oplader til iPhone Xs Max

Trådløs oplader til iPhone Xs Max38 varer

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone Xs Max Denne slags Qi (udtalt chi) trådløs oplader til iPhone Xs Max har den simple funktion at kunne oplade en iPhone trådløst, hvilket er fantastisk. Vha. et velkendt koncept, induktion, skaber den et magnetfelt omkring sig og dette danner en strøm i batteriet der lader det effektivt. Opladeren består af to dele, selve oplader platformen, samt en væg oplader der giver strøm til denne. Nogle opladere kommer uden væg opladeren, hvilket man skal være opmærksom på, men det skulle gerne fremgå tydeligt af den tilhørende produkt...
Læs mere
Viser 1 - 38 af 38
Trådløs oplader til iPhone Xs Max

Hvad er en Qi trådløs oplader til iPhone Xs Max

Denne slags Qi (udtalt chi) trådløs oplader til iPhone Xs Max har den simple funktion at kunne oplade en iPhone trådløst, hvilket er fantastisk. Vha. et velkendt koncept, induktion, skaber den et magnetfelt omkring sig og dette danner en strøm i batteriet der lader det effektivt.

Opladeren består af to dele, selve oplader platformen, samt en væg oplader der giver strøm til denne. Nogle opladere kommer uden væg opladeren, hvilket man skal være opmærksom på, men det skulle gerne fremgå tydeligt af den tilhørende produkt beskrivelse.

Fordele ved en Qi trådløs oplader

Generelt er en Qi trådløs oplader til iPhone Xs Max en god opgradering i forhold til kabel opladning, men hovedsageligt på grund af ændringer i ens opladnings stil. Det skyldes nemlig at det bliver betydeligt nemmere at få opladet ens iPhone 11, da man slipper for kabel rodet.

En Qi trådløs oplader fungerer bedst hvis den kan få en fast placering, da man så fuldt kan udnytte fordelene derved. Den skal nemlig selv bruge kabel, så jo mindre den flyttes jo mindre skal man bruge kabler. 

Men så snart man har vænnet sig til en Qi trådløs oplader og fundet en god placering til den, så bliver strømniveauet på ens iPhone Xs Max naturligt højere, da man oftere får den opladet, selv hvis det er i mindre intervaller, da den lige så godt kan ligge på opladeren som på bordet.

Forskel mellem trådløs opladning og kabel opladning

Begge er funktionelt identiske, da begge er lavet til at oplade ens iPhone Xs Max på optimal vis og begge bliver optimeret til at yde så meget og slide så lidt som muligt. Hvis man skal finde forskelle, så er markedet for trådløse ikke lige så udviklet som kabel opladning endnu.

Dette kan betyde at man kan finde kabel opladere med flere features. Men mht. opladnings hastighed, så er begge begrænset af den maksimale hastighed i selve batteriet.

Pris og kvalitet af Qi trådløs oplader til

Qi trådløse opladere har de sidste par år kraftigt nærmet sig kabel opladere i både pris og kvalitet, efterhånden som der er sket store fremskridt i teknologien. Nu kan de fleste Qi trådløse opladere efterhånden nemt nå op på opladnings grænsen for en iPhone Xs Max.

Her skal man selvfølgelig holde øje med effekten i W, hvor jo højere jo bedre og højst sandsynligt dyrere. Men som det altid er, så følger pris med kvalitet. Derfor har vi også et bredt udvalg, så der både er premium, men også billige alternativer.