tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING & GRATIS FRAGT FRA 300 KR    |    GRATIS FRAGT FRA 300 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Originalt Xiaomi Piston In-Ear Earphones sort

Har du brug for et nyt sæt høretelefoner er her et rigtig godt bud. Xiaomis In-Ear Earphones er super billige men de er ikke gået på kompromis med lydkvaliteten – den er nemlig næsten lige så god som i deres Guld 2nd Edition af samme headset.

Vi lover, at du vil være tilfreds med lyden uanset dit engagement i lydkvalitet.

Flere detaljer

4.4 ud af 5 // 9 anmeldelser.

074

LAGERSTATUS: på lager.

1-2 ugers levering

129,00 kr

Fragt starter fra 25 Kr


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
40.000 danskere bruger os

Disse høretelefoner er et billigt alternativ fra Xiaomi til de store spillere. Lydkvaliteten er helt i top, basniveauet er lækkert og detaljerne i mellem tonerne og diskanten er super gode og fyldige.

Vi har længe goldt øje med markedet for billige og gode høretelefoner i Kina og vi blev glade for at finde dette. Vil du have et lidt nyere og bedre, men dyrere, headset så er Xiaomi 3nd Piston Earphones Gold måske noget for dig.

Frekvensområdet i Xiaomi Earphones er 20-20000Hz og kablets længde er 1,2 meter hvilket giver meget frihed til at have telefonen i lommen imens du hører musik. Høretelefonerne har volumenknapper, så du kan skrue op og ned for lyden uden at gå ind på din smartphones musikapplikation. God til farten! Xiaomi Piston In-Ear Earphones er lavet til Android-telefoner, så disse fungerer uden tvivl bedst med produktet.

Kompatibilitet

Android med Micro USB

Android med USB type C

Oneplus smartphones

Xiaomi's smartphones

Produkt information

Varenr074
Mærke Xiaomi
EAN nummer

0064554000077

Prisgaranti Ja
Returret300 dage
ProducentXiaomi
ModelXiaomi Piston In-Ear Earphones Wire Control + MIC
UdstyrHøretelefoner
LydkvalitetMeget god ★★★★
Længde120cm
Vægt13 gram
HeadphoneMini-jack stereo
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
Han portenMini Jack (3,5mm)
LydLyden er meget god, den er ikke så bas tung men der er rigeligt med detaljer i både bas diskant og mellemtoner. Et godt step og alt andet til denne pris.
KompatibilitetPlay/pause knappen virker med iPhone, iPad og mac computere men skrue op og ned virker kun med Android telefoner.
MedfølgerXiaomi headset & 3 forskellige pudestørrelse så det passer til alle ørestørrelser
FCC certifikatJa
RoHS certifikatJa

Spørgsmål og svar

Anmeldelser