tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING & GRATIS FRAGT FRA 300 KR    |    GRATIS FRAGT FRA 300 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

30-pin iPhone/iPad kabel

Opladerkabel til ældre smartphones og tablets der har en 30pin-indgang. Har en USB-indgang så det kan kobles i computeren eller et strømstik ved opladning.

 Se også vores eStuff 30pin-kabel i premium kvalitet!

Flere detaljer

4.4 ud af 5 // 147 anmeldelser.

  • 1 meter
  • 2 meter
  • 3 meter

LAGERSTATUS: på lager.

1-2 dages levering

44,00 kr

Fragt starter fra 25 Kr


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
40.000 danskere bruger os

Dette er et kabel der kan oplade ældre smartphones og tablets der har den tilhørende indgang. Alle forskellige smartphone-enheder med en 30pin dock kan benytte kablet til at oplader med, enten via en computers USB-indgang eller et strømstik, der har en USB-indgang og som så kan sættes i en stikkontakt. Tag et kig på vores iPhone/iPod Oplader-stik.

Dette 30-pin iPhone/iPad kabel er tilgængeligt i forskellige størrelser (1-, 2- og 3 meter). Vælg det, der passer til din situation for mest komfort ved brug af opladerstikket. Farven er den standard hvide, som ses på alle lignende kabler, og kvaliteten er god. Bemærk dog at dette kabel på 3 meter oplader tablets langsomt – så er dette formålet med det så sørg for at købe et kabel på 1 eller 2 meter.

Det er altid godt med et backup 30pin opladerkabel, hvad enten det er til eget forbrug så du kan have en ekstra med i tasken, eller hvis en ven med en dertilhørende smartphone nu kommer på besøg uden oplader.

Produkt information

Varenr038
Mærke Kina OEM
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
UdstyrKabel og adapter
Længde1 meter, 2 meter, 3 meter
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
KvalitetHård plastik, samme kvalitet som Apple's egen. Kablet er lavet af blød gummi som let kan rulles sammen og stikket er af hårdt plast, hvilket sikre den bedste holdbarhed.
Han porten30-pin iPhone stik
Han port (2.)USB 2.0 port
Kompatibilitet30-pin, virker med alle iPhone's, iPad's og iPod's med dock (30-pin) stik.
MaterialerStikket er af kobber og belagt med guld.
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Spørgsmål og svar

Anmeldelser