KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Vægt
Produktgaranti
Filter
Gamer bord

Gamer bord

2 varer
Hvad kan man bruge et gaming bord til? Et gaming bord er en kæmpe fordel at have hvis man gerne vil kunne justere ens gaming setup lige præcis som man har lyst til. Det er formet til at have plads til alt det udstyr man skal bruge for at have den optimale gaming oplevelse, ligesom de kun fylder det det skal. Nogle gamer borde fås også i hæve- og sænke version, så man kan justere højden. Dette kan være en fordel hvis man gerne vil forhindre skader, da man så kan justere det til den optimale højde, ligesom man også får mulighed for at stå op ved det. Derudover så kommer mange gamer borde...
Læs mere
Viser 1 - 2 af 2
Gamer bord

Hvad kan man bruge et gaming bord til?

Et gaming bord er en kæmpe fordel at have hvis man gerne vil kunne justere ens gaming setup lige præcis som man har lyst til. Det er formet til at have plads til alt det udstyr man skal bruge for at have den optimale gaming oplevelse, ligesom de kun fylder det det skal.

Nogle gamer borde fås også i hæve- og sænke version, så man kan justere højden. Dette kan være en fordel hvis man gerne vil forhindre skader, da man så kan justere det til den optimale højde, ligesom man også får mulighed for at stå op ved det.

Derudover så kommer mange gamer borde også med et design der passer perfekt sammen med ens gaming udstyr. Det gør bare at det hele ser federe ud sammen, hvilket giver en meget bedre stemning når man sidder foran sit setup.

Hvordan finder man det optimale gaming bord?

For at vælge det bedste gaming bord er det vigtigt at gøre op med sig selv hvilke behov man har dertil. De findes nemlig i forskellige slags og med forskellige fordele afhængigt af hvad man har brug for dertil. Om ens fokus så er på design eller på andre funktioner.

Hvis man gerne vil have et bord med lys i, så er et LED lys gamer bord et oplagt valg, da det kan give ekstra belysning og dermed bedre udsyn når man sidder derved. Dette lys kan ofte justeres og i nogle tilfælde programmeres til at kunne styres efter behov.

Derudover så er en af de vigtigste hensyn at tage, at der er plads til alt det udstyr man gerne vil have plads til når man gamer. Hvis der både skal være plads til flere skærme, højttalere, tastatur, mus osv. så er det vigtigt at det er et stort bord man anskaffer sig.

Hæve- og sænke funktion er oplagt, da man får mulighed for at dække alle behov når det kommer til højde. Så er man ikke afhængig af at finde et bord i den rigtige højde da man bare kan ændre indstillingen derpå til at være en anden.

Hvad har man brug for fra et gaming bord?

Det første og vigtigste skridt er at finde ud af hvor højt ens gaming bord skal være for at man sidder optimalt. For at finde denne højde skal man have anskaffet sig en gaming stol eller kontorstol i samme stil og sat sig derpå, så ens fødder lige kan røre gulvet.

Derefter skal man måle hvor ens arme vil være i hvileposition i forhold til armlæn og brug af mus og tastatur. Her skal overfladen på ens bord så helst være. Hvis man vil have muligheden for at hæve det og stå derved så skal man også have fundet hvilepositionen når man står op.

Hvis man har masser af udstyr man skal have derpå, så er det også en god idé at finde ud af hvor meget plads man skal bruge, så man kan undersøge om det kan være på overfladen. Og hvis det ikke kan, om det så kan lade sig gøre at have det andetsteds.

Hvad skal man være særligt opmærksom på når man køber gaming bord?

Netop fordi ens gaming bord skal kunne bære formentlig en af ens mest værdifulde ejendele, så er det vigtigt at det gaming bord man anskaffer er robust og stabilt. Derfor er det vigtigt at man tjekker hvor meget vægt det kan klare og hvor solidt det ser ud til at stå.

Som nævnt ovenfor så er størrelse en stor faktor, både når det kommer til hvor meget der kan stå derpå, men også hvor meget manøvrerum man har. Hvis man gamer med de store armbevægelser, så skal der også være plads til at kunne gøre det.

Derudover skal man overveje om ens gaming bord skal bruge til andre ting. Skal der være plads til at man også kan studere derpå f.eks. eller skal der være plads underneden til at der kan sættes netværksopsætning og cable management op. 

Når man har anskaffet sig ens gamer bord, så er det vigtigt at man får det indstillet rigtigt og at man ligeledes får indstillet andet tilbehør som gaming stol dertil så man sidder rigtigt. Det er vigtigt at man undgår forkerte stillinger, da man ofte sidder i dem i mange timer derved.

Hvor stor en betydning har mærket når man ser på gamer borde?

Mærket har en mindre betydning for gamer borde, da de fleste producenter benytter lignende materiale og generelt benytter samme slags konstruktioner. Mærket har hovedsageligt betydning når det kommer til design og udformning af møblet.

Men hvis man sætter stor pris på et fedt design, så er der helt klart nogle mærker der formår at lave noget federe end andre der fokuserer mere på det funktionelle. Dette kan især være aktuelt hvis man har et gennemgående tema i ens setup, med alt fra et mærke f.eks.

Vi har selv været meget glade for det som Nordic kan levere da et nordic gaming bord helt sikkert er et bord i høj kvalitet. På samme tid kan det fås for en ret fornuftig pris, hvilket også ofte er en stor fordel. Hvis det ikke var nok, så kommer de også herfra Skandinavien.

Hvordan er sammenhængen mellem pris og kvalitet på gamer borde?

Netop fordi de fleste producenter laver produkter i samme stil når det kommer til gaming borde, så er prisniveauet også ret sammenligneligt på dette område. Det betyder også at man kan bruge prisen som en ret god indikator af hvilken kvalitet man får.

Dyrere premium gaming borde kommer med en række funktioner som man ikke finder normalt, hvor sådanne funktioner som hæve- og sænke funktion især kan trække prisen op, da der skal mekanik til i stedet for at have et statisk bord.

Sammenlignet med almindelige borde, så vil gaming borde ofte være lidt dyrere, da deres design er anderledes og de er lavet til en bestemt størrelse og vægt. Altså man betaler ekstra for at få specifikationer der er rettet decideret mod gaming i stedet for generel brug.