KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Længde
Han porten
Produktgaranti
Kompatibilitet
Filter
Gamer mikrofoner

Gamer mikrofoner

4 varer
Hvad er de største grunde til at anskaffe en gamer mikrofon? En gaming mikrofon er oplagt at have hvis man ofte spiller i grupper og har brug for at kunne kommunikere klart og tydeligt. Der kan nemlig være en kæmpe forskel på om man hører lyd fra en dårlig mikrofon og en god mikrofon, da der er langt mindre støj. Derudover så er det oplagt at anskaffe en gamer mikrofon hvis man skal streame eller optage mens man gamer i samme stil. Det kan give meget højere kvalitet i forhold til hvis man benytter en standard headset mikrofon eller anden slags mikrofon i samme kaliber. Det kan også bare...
Læs mere
Viser 1 - 4 af 4
Gamer mikrofoner

Hvad er de største grunde til at anskaffe en gamer mikrofon?

En gaming mikrofon er oplagt at have hvis man ofte spiller i grupper og har brug for at kunne kommunikere klart og tydeligt. Der kan nemlig være en kæmpe forskel på om man hører lyd fra en dårlig mikrofon og en god mikrofon, da der er langt mindre støj.

Derudover så er det oplagt at anskaffe en gamer mikrofon hvis man skal streame eller optage mens man gamer i samme stil. Det kan give meget højere kvalitet i forhold til hvis man benytter en standard headset mikrofon eller anden slags mikrofon i samme kaliber.

Det kan også bare være fedt at have en god gamer mikrofon hvis man skal skype med familien eller skal holde virtuelle møder som jo er meget populært for tiden. Det gør det meget nemmere at få ens besked klart igennem, så man kan snakke ordentligt med folk.

Hvilken gaming mikrofon er den bedste?

Der er flere faktorer man skal holde øje med når man skal anskaffe sig en gaming mikrofon, hvor simpel kvalitet selvfølgelig står højt på listen. Man bliver nød til at have en mikrofon der kan holde godt og i lang tid, så lydkvaliteten ikke falder drastisk ved at den tager et slag.

Derudover skal man have sig en gamer mikrofon hvor man kan justere følsomheden, så man nemt selv kan styre hvor meget lyd der bliver opfanget og ikke bliver opfanget. På den måde kan man sortere støj fra, så det kun er aktuel lyd der bliver opfanget.

Man skal også holde øje med lydfrekvens intervallet, da det har betydning for hvor mange nuancer i lyden mikrofonen kan opfange. Kort sagt hvor høj kvalitet den er i stand til at optage i, da flere lydfrekvenser betyder mere lyd den kan modtage.

Hvordan finder man ud af hvad ens behov er til en gaming mikrofon?

Når det kommer til ens gaming mikrofon behov, så er det vigtigt at finde ud af hvordan man bruger ens mikrofon eller har tænkt sig at bruge ens mikrofon. Det kan være at man skal kunne voicechat med dem man gamer med eller vil i gang med at streame ens gaming.

Hvis man bare skal have en gamer mikrofon til voicechat, så kan man komme langt med de fleste mikrofoner der er i headsets, da der sjældent er en forventning om høj lydkvalitet i det forum. Hvis det er med en fast gruppe er der måske et bedre argument for høj kvalitet.

Omvendt hvis det er til streaming, så er det utrolig vigtigt at man har en gamer mikrofon i meget høj kvalitet, da klar forståelse er essentielt for dem der skal se en. Hvis man ikke kommer tydeligt igennem så mister folk hurtigt interessen for at se en streame.

Det samme kan siges hvis man gerne vil kunne optage med ens gamer mikrofon, eksempelvis hvis man laver Youtube videoer mens man gamer eller laver podcasts. Her er lydkvaliteten også vigtig, og især muligheden for at sortere unødvendig støj fra på optagelsesniveau.

Hvad skal man være særligt opmærksom på når man køber gaming mikrofon?

Som nævnt ovenfor så er det vigtigt at anskaffe en gamer mikrofon i høj kvalitet så den kommer til at holde længe. Med dårlige mikrofoner så kan man opleve at lydkvaliteten forfalder jo længere tid man har ens mikrofon og det nytter ikke noget hvis man skal bruge den længe.

Når man har anskaffet sig en gamer mikrofon så er det vigtigt at man sætter sig ind i de forskellige drivers og hjælpeprogrammer dertil, da det kan forbedre oplevelsen med den markant. Ofte så er det også relativt simpelt at sætte sig ind i det.

I de forskellige programmer kan man ofte få mulighed for at sortere i lydniveauer og hvor følsom mikrofonen skal være over for lyd. På samme måde kan man også styre relative lydniveauer og eventuelt sætte forskellige filtre på, der ændrer på oplevelsen med ens gamer mikrofon.

Hvilket mærke skal man vælge til ens gamer mikrofon?

Mærke kan have en ret stor betydning inden for dette område, da der er nogle firmaer der er hårdt specialiseret i at lave lydudstyr og dermed er enormt gode til det. Omvendt er der også mange firmaer der har lydudstur, men kun som tilbehør til hvad de ellers laver.

Her er det ofte en fordel at gå efter firmaer der kun beskæftiger sig med lyd, selv hvis prisen også kan være lidt højere, da man helt sikkert får højere kvalitet for pengene. Det kan dog være svært at gennemskue præcist hvilke firmaer det er nogle gange.

Vi prøver altid at samle en blanding af lidt forskellige, så dem der har behov for højeste kvalitet kan få fra de specialiserede firmaer, mens dem der gerne vil have gamer mikrofoner der bare passer til deres setups kan få det til en fornuftig pris og i en fornuftig kvalitet. 

Hvordan er sammenhængen mellem pris og kvalitet på gamer mikrofon?

Med gamer mikrofoner og lydudstyr især kan der være meget store prissvinger, da lydudstyr i højeste kvalitet kan blive enormt dyrt. Det bedste af det bedste udstyr kan have stor betydning for folk der arbejder med det professionelt, men af mindre betydning for andre.

Generelt holder gaming mikrofoner sig dog i et rimeligt prisleje hvor variationen er mindre, ligesom kvaliteten også holder sig i et generelt mindre interval. Men her vil man finde at pris og kvalitet hænger ret godt sammen, så jo flere penge man smider efter det jo bedre får man.

Som nævnt ovenfor kan der dog ske variationer afhængigt af om man køber gaming mikrofon fra et dedikeret lydfirma eller køber fra et firma der har det som en del af pakken. Vi prøver altid at finde lidt af hvert, så man selv kan vurdere hvor høj kvalitet man har brug for.

Som streamer har man selvfølgelig brug for betydeligt bedre kvalitet, men da det også ofte er en business man prøver at stable på benene, så kan det også være en god idé at ofre lidt ekstra for at få en streaming mikrofon i høj kvalitet.