KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Afhentning af ordre hos mackabler

deliverymethod252.jpg

Afhentning af ordre

Hvis du bor i Københavnsområdet eller har mulighed for at komme forbi har du mulighed for at hente din ordre hos os Mackabler.dk i stedet for at få den tilsendt. Det er meget nemt, når du bestiller online vælger du "Afhentning hos Mackabler.dk" som leveringsmetode i indkøbskurven.

Så snart din ordre er pakket og klar til afhentning får du en e-mail med nærmere instruktioner.

Hvornår kan man hente en ordre?
Så snart den er pakket og ligger klar er der mulighed for afhentning mellem kl. 11 - 16.00 i alle hverdagene. Vi befinder os i kontorhotellet Soho som har en reception som vil udleverer din ordre.


Hvor lang tid går der før jeg kan hente ordren?

Det er meget forskelligt. Afhentingsordre pakkes som regel fra kl. 12 eller 13 og frem. Hvis du bor i Københavnsområdet og vælger at få sendt med Post Danmark kan du regne med at have ordren dagen efter. Overvej derfor hvad der bedst kan betale sig.


Hvor lang tid har jeg til at hente min ordre?

Den ligger i receptionen i 30 dage. Derefter skal der specifikt aftales en tid om hentning med os. Desværre kan vi ikke have dem liggende i receptionen i længere tid, for at undgå at der ikke ligger for mange afhentningsordre.

Hvorfor koster det ikke længere 5 kr?

Vi tog 5 kr. for afhentninger. Det skyldes den tid som der benyttes til administration i form af pakning og receptionen som skal udleverer den. 
Det er vi holdt op med.

Hvor kan jeg hente ordren?

Vi befinder os i Hvidovre i Filmbyen.

Mackabler.dk
Filmbyen 14D
2650 Hvidovre

Kl. 11:00 - 16.00


Vi har ingen fysisk butik.