KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
Længde
Han porten
Pris
kr kr
Kompatibilitet
Producenter
vis flere mindre
Filter
Mekanisk tastaturer

Mekanisk tastaturer

9 varer
Hvorfor skal man anskaffe sig et mekanisk tastatur? Et mekanisk tastatur er fantastisk at have fordi det er nemt at arbejde med og utroligt holdbart, så det kommer til at holde meget længe. Netop fordi det er lavet af mekaniske dele, så kan man nemt skille det ad for at gøre det rent og sætte det sammen igen uden problemer. Det er også fedt at have et mekanisk tastatur til gaming fordi det giver tydeligt feedback når man trykker på knapperne så man ikke er i tvivl om man har trykket eller ej. Der er ret mange spil hvor den form for respons kan være altafgørende i stedet for at man trykker...
Læs mere
Viser 1 - 9 af 9
Mekanisk tastaturer

Hvorfor skal man anskaffe sig et mekanisk tastatur?

Et mekanisk tastatur er fantastisk at have fordi det er nemt at arbejde med og utroligt holdbart, så det kommer til at holde meget længe. Netop fordi det er lavet af mekaniske dele, så kan man nemt skille det ad for at gøre det rent og sætte det sammen igen uden problemer.

Det er også fedt at have et mekanisk tastatur til gaming fordi det giver tydeligt feedback når man trykker på knapperne så man ikke er i tvivl om man har trykket eller ej. Der er ret mange spil hvor den form for respons kan være altafgørende i stedet for at man trykker flere gange.

Hvis man mangler et pålideligt gamer keyboard så er et mekanisk keyboard helt sikkert vejen frem, netop fordi de mekaniske dele sikrer at signalet altid går hurtigt og sikkert igennem. Samtidigt kan de forskellige dele nemmere erstattes og repareres hvis de går i stykker.

Hvad er forskellen på et mekanisk tastatur og et ikke-mekanisk tastatur?

Et mekanisk tastatur er selvfølgelig lavet af mekaniske dele, hvilket betyder at man trykker switches til og fra på primitiv vis, i stedet for at operere på elektroniske printplader. Dette gør dem simplere i natur, hvilket også gør dem væsentligt nemmere at arbejde med.

Netop fordi delene er simple, så kan man sagtens skille dem ad og sætte dem sammen igen, hvis man har brug for at rengøre det eller hvis der er noget der har sat sig forkert. Dette er nærmest umuligt på et såkaldt membran tastatur som er alternativet.

Dog skal man være opmærksom på at netop fordi tastaturet er mekanisk og giver bedre feedback, så larmer det også betydeligt mere end med membran tastatur. Man hører et tydeligt klik hver gang man trykker, og der er modstand når man trykker på knapperne.

De fleste kender nok laptop tastaturer, som er det nemmeste membran eksempel at sammenligne med, hvor følelsen er væsentligt anderledes end med et mekanisk tastatur. Her er et membran tastatur bedre at skrive på, mens mekanisk er bedre til gaming eksempelvis.

Hvordan finder man det bedste mekaniske tastatur?

Når man skal finde det bedste mekaniske tastatur så er det vigtigt at finded ud af hvor mange features man har brug for. Der findes nemlig mekaniske tastaturer med et hav af ekstra funktioner og programmerbare knapper, som man selv kan indstille efter behov.

Ligeledes kan man få helt simple mekaniske tastaturer der har et standard sæt knapper, men til gengæld fokuserer på at virke så effektivt som muligt. De er især gode på begrænset plads, da de fylder mindre end dem med et hav af ekstra knapper.

Derudover så er det også et spørgsmål om hvor meget støtte man gerne vil have, da man kan få mekaniske tastaturer med ekstra støtte til hænderne så de hviler bedre derpå. Dette er især relevant hvis man døjer med ens håndled, da det er mere skånsomt i det lange løb. Hvis man vil sammenligne de mekaniske med alternativer se her: https://forsejt.dk/gamer-tastaturer-431