KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Længde
Han porten
Mulighed for afhentning i københavn
Farve
Vægt
Produktgaranti
Kompatibilitet
Filter
Gamer Mus

Gamer Mus

19 varer
Hvorfor skal man anskaffe sig en gamer mus? Man skal købe en gaming mus fordi den betydeligt kan øge ens performance når man gamer, hvilket er noget enhver seriøs gamer har brug for. Gaming muse kommer ofte med meget højere DPI end almindelige muse, som gør dem langt mere følsomme. Derudover så får man langt flere indstillinger der gør at man kan customize ens gaming mus til præcis det man skal spille. Hvis du kæmper med en overfølsom mus når du prøver på at sigte, så er det fedt at kunne skrue ned for følsomheden. Derudover så er gaming muse lavet til at ligge perfekt i hånden så...
Læs mere
Viser 1 - 19 af 19
Gamer Mus

Hvorfor skal man anskaffe sig en gamer mus?

Man skal købe en gaming mus fordi den betydeligt kan øge ens performance når man gamer, hvilket er noget enhver seriøs gamer har brug for. Gaming muse kommer ofte med meget højere DPI end almindelige muse, som gør dem langt mere følsomme.

Derudover så får man langt flere indstillinger der gør at man kan customize ens gaming mus til præcis det man skal spille. Hvis du kæmper med en overfølsom mus når du prøver på at sigte, så er det fedt at kunne skrue ned for følsomheden.

Derudover så er gaming muse lavet til at ligge perfekt i hånden så komforten vil være langt højere end på andre slags muse. Derudover kan man få en trådløs gaming mus der gør at man helt slipper for kablerne, og så er besværet langt mindre når man gamer. 

Hvordan finder man den perfekte gaming mus?

Når man skal vælge gaming mus, så er der lidt forskellige ting man skal overveje. Det første er formen på ens hånd, da det er vigtigt at vælge en gaming mus der føles god at bruge. Mange viser billeder af alle de forskellige vinkler så man kan få et godt indblik i det.

Derudover så er det en fordel at vælge en med mange forskellige DPI trin, da det giver mulighed for at indstille følsomheden på ens trådløse gaming mus efter behov. I samme vending kan man vælge en mus hvor vægten kan justeres, da det forbedrer styring.

Optimalt så anskaffer man sig et sæt gaming mus og tastatur, så begge kan indstilles af samme driver programmer. Dette gør også at begge hænder kommer til at hvile på samme slags udformning, hvilket kan øge komforten når man bruger det.

Hvad har man brug for fra en gaming mus?

For at finde ud af hvad man har behov for, så skal man først se på hvilket problem man prøver på at løse. Hvis man har problemer med håndleddet, så er det vigtigt at få en gaming mus med så meget støtte som muligt. På begrænset plads, en trådløs gaming mus.

Derudover så har det indflydelse hvilken slags spil man vil spille. Spil der kræver en høj grad af kontrol kræver en mus der kan indstilles til lav DPI, ligesom spil der kræver at man kan operere på store områder af skærmen hurtigt kræver høj DPI.

Generelt så kommer man jo langt hvis man vælger en mus med mange indstillingsmuligheder, da man så hurtigt kan skifte mellem de forskellige i stedet for at skulle have forskellige muse. Man kan desuden også få mange gaming muse der har ekstra programmerbare knapper, hvilket er essentielt hvis man skal spille MMOs, RPGs eller andre spil med meget mikromanagement.

Hvad skal man være særligt opmærksom på når man køber gaming mus?

Det er utrolig vigtigt at ens trådløse gaming mus eller kabel gaming mus ligger godt i hånden og er god at bruge, så den ikke anstrenger. Det kan nemlig forhindre skader i det lange løb, eller hvert fald hjælpe med at minimere dem, afhængigt af hvor meget man bruger musen.

Uanset hvilken slags mus man bruger, så er det vigtigt at man giver håndleddet pause engang i mellem, især hvis man spiller meget intense spil. Ligeledes skal man sørge for at have et godt underlag, så modstanden når man bruger ens mus er minimal.

For at få mest ud af ens trådløse gaming mus eller gaming mus, så kan det klart anbefales at have et godt tastatur og en god musemåtte med dertil. Vores forslag dertil ses her: keyboard-https://forsejt.dk/gamer-tastaturer-431,måtte -https://forsejt.dk/gamer-musemåtter-433

Hvad betyder mærket for gamer muse?

Mærke kan have en stor betydning i den forstand at de forskellige mærker vælger at specialisere sig i forskellige områder. Så afhængigt af hvad man har brug for, så kan det ene eller det andet mærke være det rigtige for en når man skal vælge gaming mus.

Vi har lidt forskellige her på siden hvor vi har prioriteret mærker hvor man kan få god kvalitet for pengene, selvom vi selvfølgelig også har inkluderet klassikere. Samtidigt har vi bud på hvordan man kan lave en god pakkeløsning af mus og et andet stykke gaming udstyr.

Hvis man gerne vil have en mus fra de store spillere på markedet, så kan man enten få en razer mus, logitech mus eller steelseries mus. De er alle kendte for at levere høj kvalitet og kan ofte findes som sponsorer til esports hold og pro players, som også selv benytter dem.

Andre brands har en tendens til at efterligne de bedste gaming muse eller trådløse gaming muse fra disse firmaer, hvor de så forbedrer på dem. Dette gør de enten ved at finde en måde at lave dem billigere på, eller ved at finde en niche hvor de kan give højere performance.

Derudover er der brands som Nordic der laver nordic gaming muse der skiller sig ud, enten ved unikke designs eller et performance område hvor de klarer sig enormt godt. Det kan være på komfort, følsomhed eller bare ved at være super lette så brug kræver minimal energi.

Hvor meget skal man gå op i pris i forhold til kvalitet?

Som man kan forvente så hænger kvaliteten godt sammen med prisen på den ene måde eller den anden. Men man kan sagtens få en high performance mus til en meget fornuftig pris, hvis man ikke har behov for en hel masse specielle features eller ekstra komfort.

Så hvis man bare leder efter en standard mus med høj ydeevne, så vil man kunne finde en til en fornuftig pris uanset hvilken producent man vælger at købe fra. Omvendt hvis man vil have noget specielt, så skal tegnebogen længere op, men det kan også ofte betale sig at gøre.

Det man oftest betaler mest for er når komforten skal i top på musen, da det sætter langt højere designmæssige krav end andre punkter. Derudover så er justeringsmuligheder også ofte et punkt der kan koste ekstra, og jo flere muligheder man får jo dyrere kan det blive.

Men disse features kan også sagtens være dem der gør forskellen når man sidder i en seriøs, konkurrencepræget gaming session.