KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Lydkvalitet
Vægt
Han porten
Trådløse forbindelser
Filter
Gamer headset

Gamer headset

10 varer
Hvorfor skal man købe en gaming headset? Et gaming headset er vigtigt at have til de fleste situationer man befinder sig i som gamer, da lyd i spil ofte spiller en vigtig rolle for ens succes. Derudover så tilbyder et gaming headset en række features der kan gøre en mere fokuseret som gamer, hvilket ikke skal undervurderes. Hvis man eksempelvis spiller skydespil, FPS, af forskellige arter, så er det vigtigt at man har god lyd så man altid kan høre hvor fjenderne kommer fra så man kan reagere på den bedst mulige måde. Det kan være forskellen mellem om man taber eller vinder nemlig....
Læs mere
Viser 1 - 10 af 10
Gamer headset

Hvorfor skal man købe en gaming headset?

Et gaming headset er vigtigt at have til de fleste situationer man befinder sig i som gamer, da lyd i spil ofte spiller en vigtig rolle for ens succes. Derudover så tilbyder et gaming headset en række features der kan gøre en mere fokuseret som gamer, hvilket ikke skal undervurderes.

Hvis man eksempelvis spiller skydespil, FPS, af forskellige arter, så er det vigtigt at man har god lyd så man altid kan høre hvor fjenderne kommer fra så man kan reagere på den bedst mulige måde. Det kan være forskellen mellem om man taber eller vinder nemlig.

Derudover så kan et gaming headset virke lydisolerende så udefrakommende lyd bliver fjernet, så man nemmere kan koncentrere sig om spillet. Det er en effektiv måde at øge lydkvaliteten på, da den største forringelse ofte kommer fra forstyrrelser udefra.

De fleste gamer headsets kommer også med en god gaming mikrofon, så det bliver nemmere at kommunikere med ens teammates. Det er også essentielt hvis man gerne vil streame mens man gamer, så man kan snakke med ens viewers imens.

Hvordan vælger man den bedste gaming headset?

Når man skal vælge det bedste gaming headset, så er der en række ting man skal kigge efter der giver en god indikation af kvaliteten. Det vigtigste er hvor komfortabelt det er at have på, da man ofte skal bruge det i mange timer i træk, hvilket man nemt kan vurdere ud fra bøfferne.

Jo mere støtte headsettet giver, jo bedre kommer det til at sidde på ens hoved og jo mindre energi skal man bruge på at holde det oppe. Dermed bliver ens hoved og nakke mindre trætte af at skulle sidde med headsettet på, hvilket er den store fordel ved gaming headsets.

Dernæst skal man se på lydfrekvens intervallet der kort sagt indikerer hvor høj lydkvaliteten er på headsettet. Jo flere slags lyd det kan afspille jo dybere nuancer får man i lyden der afspilles, hvilket er det man gerne vil have så meget af som muligt.

Mange headsets beskriver udførligt hvor god deres lydisolering er, og det er bestemt en stor faktor også. Man kan selvfølgelig sagtens forestille sig en situation hvor mindre lydisolation også kan være en fordel, f.eks. hvis man sidder fysisk sammen med den med spiller med.

Hvordan finder man ud af hvad ens behov er til en gaming headset?

Når man skal finde ens behov for gaming headset, så er et godt sted at starte at se på hvad man spiller og hvor meget man har brug for at kommunikere med andre. Der er nemlig stor forskel på hvor høje krav der er til lydkvaliteten i forskellige spil.

I FPS spil kan det være enormt afgørende at man kan høre alle de relevante lydcues der kommer, mens det måske ikke er så vigtigt i et strategi spil. Her kan man med fordel tænke over hvor meget man afhænger af lyd mens man gamer hvad end man gamer.

Men det er selvfølgelig også lækkert med fremragende lydkvalitet hvis man hører meget musik og gerne vil høre det i den bedst mulige kvalitet. Derudover så kan man også overveje om man skal have et med fuldt surround sound eller bare i stereo.

Fuldt surround sound er vigtigt i spil hvor retning har stor betydning, da man så kan høre hvor det kommer fra. Det giver for det meste den bedste lydoplevelse uanset hvad man laver, måske pånær hvis man hører lyd der ikke er beregnet til det, så kan det godt lyde lidt mærkeligt.

Hvad skal man være særligt opmærksom på når man køber gaming headset?

En af de overvejelser som man nemt kan glemme er om man skal have mikrofon med eller ej, da der faktisk er en del gamer headsets der kommer uden mikrofon. Men mikrofonen kan være enormt fed at have hvis man skal kunne snakke med ens venner eller bare voicechat ingame.

Man kan med fordel også overveje holdbarheden af det headset man køber, da nogle headsets er lavet til at være meget holdbare, mens andre producenter antager at man behandler dem meget pænt. Et holdbart gaming headset er praktisk, især hvis det ofte ryger på gulvet.

Hvis man gerne vil have et trådløst gaming headset, så har vi også masser af muligheder i den kategori. Det er noget nemmere at arbejde med, men kræver til gengæld at man skal huske at lade det op. Trådløse gaming headsets holder dog efterhånden ret længe så problemet er lille.

Hvor stor en betydning har mærket når man ser på gamer headsets?

Mærke kan have en kæmpe betydning når det kommer til gamer headsets, afhængigt af hvad man definerer som et gamer headset. Man kan bare sammenligne beats med et standard gaming headset og høre en forskel i lyd, men også se en betydelig prisforskel.

Generelt er de fleste gaming headsets dog designet til at være meget funktionelle uanset hvilket mærke de er af. Ligeledes har de fleste mærker gamer headsets i forskellig kvalitet og pris, så der altid er noget for alle, uanset hvad man har brug for. 

Man vil hovedsageligt opleve forskel i komfort mellem high end mærker og low end mærker, hvor dem i midten ofte har en blanding af rimelig komfort og god lyd. Hvis man bare vil have noget der virker kan man med fordel vælge et velkendt brand med et low end headset.

Hvordan er sammenhængen mellem pris og kvalitet på gamer headsets?

Når det kommer til lydudstyr så kan man opleve store variationer i pris i forhold til kvalitet, så lige netop inde for dette område er pris ikke nødvendigvis en god indikator for kvalitet. Dog kan man inden for samme mærke være ret sikker på at der er en sammenhæng. 

Men hvis man holder sig til velkendte mærker, så kan man være ret sikker på at få god lydkvalitet for prisen. De vil også ofte have en god fordeling af produkter hvor man kan vælge budget version eller premium version afhængigt af hvad man har behov for at få.