KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Længde
Han porten
Vægt
vis flere mindre
Produktgaranti
Kompatibilitet
Filter
Gamer tastaturer

Gamer tastaturer

24 varer
Hvad er grunden til at anskaffe et gaming tastatur? Et gaming tastatur kan gøre en stor forskel når man skal game, næsten uanset hvilke slags spil man gamer. Med et gaming tastatur kan det blive mere behageligt at taste på tastaturet, ligesom knapperne er placeret optimalt til gaming, så man hurtigere kan nå de taster man skal nå. Derudover kommer de fleste gaming keyboards med ekstra funktioner der gør livet nemmere, lige fra musik styring, custom keybinds og programmerbar belysning til ekstra støtte til hænder og arme, så energien der bruges i leddene minimeres over tid. Men som en...
Læs mere
Viser 1 - 24 af 24
Gamer tastaturer

Hvad er grunden til at anskaffe et gaming tastatur?

Et gaming tastatur kan gøre en stor forskel når man skal game, næsten uanset hvilke slags spil man gamer. Med et gaming tastatur kan det blive mere behageligt at taste på tastaturet, ligesom knapperne er placeret optimalt til gaming, så man hurtigere kan nå de taster man skal nå.

Derudover kommer de fleste gaming keyboards med ekstra funktioner der gør livet nemmere, lige fra musik styring, custom keybinds og programmerbar belysning til ekstra støtte til hænder og arme, så energien der bruges i leddene minimeres over tid.

Men som en seriøs gamer vil man nok mene at det vigtigste er den enormt hurtigere reaktionstid ved tryk på knapperne, samt det tydelige feedback der gør at man ikke er i tvivl om, om man har trykket eller ej på noget tidspunkt.

Hvad er det bedste gaming tastatur?

Det bedste gaming tastatur man kan få afhænger meget af hvad ens behov er, og hvad man skal opgradere fra. Der findes minimalistiske keyboards der udelukkende fokuserer på at have få men effektive knapper. Ligeledes findes der kæmper, med mange ekstra funktioner.

Hvis man har en dedikeret plads til gaming med masser af plads, så kan det ofte være fedt at have de mange funktioner. Især hvis der er velplacerede ekstra knapper man selv kan programmere, da det kan give specialisere keybindings til ens spil.

Men en af de vigtigste ting at beslutte er hvor meget feedback man godt kan lide når man trykker på ens tastatur. For mange kan det være en irritation med et tydeligt klik, mens det for andre er enormt vigtigt at have. Her er det hovedsageligt et spørgsmål om mekanisk eller ej. 

Hvordan finder man det rigtige gaming tastatur til ens behov?

Når man skal finde ud af hvad ens behov til et gamer tastatur er, så skal man overveje hvad man mest bruger det til. Er det f.eks. udelukkende til at spille skydespil, jamen så er det nok en god idé at anskaffe et med tydeligt feedback, og det samme til RTS spil.

Men hvis det også er et tastatur man skriver meget på, så kan det være en fordel at anskaffe et tastatur med mindre feedback, da man hurtigt kan blive træt i fingrene hvis der er for meget modstand i tasterne, ligesom lyden kan blive ret konstant.

Derudover så er det vigtigt at gøre op med sig selv hvor mange ekstra funktioner man har brug for og hvilke man kommer til at bruge. Der er nogle funktioner på gamer keyboards der bestemt kan gøre livet nemmere, men der er også nogen som meget sjældent vil blive brugt.

Hvad skal man være særligt opmærksom på når man køber gaming tastatur?

Det man først og fremmest skal være opmærksom på, er at fordelen man får ved at anskaffe et gamer tastatur er begrænset af hvor godt resten af ens udstyr er. Hvis man har et fremragende gamer tastatur men en elendig gamer mus, så kommer man nok ikke så langt. 

Derfor kan det være en god idé at anskaffe sig en gamer mus som dem vi har på https://forsejt.dk/gamer-mus-432 f.eks. så man får den fulde pakke med i købet. Ofte så har vi også pakke løsninger hvor man få begge med på samme tid.

Derudover er det vigtigt at forholde sig til om man vil have trådløst eller ej. Et trådløst tastatur er betydeligt nemmere at arbejde med, men med risiko for at det løber tør for strøm når man skal bruge det. Omvendt er et tastatur med tråd helt sikkert altid opladet.

Hvad er forskellen på mekanisk og ikke-mekanisk keyboard?

Mekaniske keyboards er opbygget omkring en simpel mekanisme hvor man trykker en knap ned som aktiverer en switch, som sender en strøm. Netop fordi de er simpelt opbygget, så holder de godt og kan meget nemmere gøres rene da knapperne kan tages af.

Omvendt har man de ikke-mekaniske, som ofte betyder at det er et membran keyboard. De er lavet af en printplade, hvor der ovenpå er taster man trykker på. Dette opfanges på printpladen, som sender et signal videre. Det er opbygget som en helhed i stedet for mange små elementer.

Fordelen ved det mekaniske er netop den høje holdbarhed og den klare feedback, som gør at garantien for at det altid virker er væsentligt større. Ulempen der følger med er at man hører et tydeligt mekanisk klik hver gang man trykker, hvilket kan larme betydeligt mere.

Så hvis du leder efter et gaming keyboard der kan holde de næste 10 år, eller op til 60 millioner tryk på hver knap, så skal du anskaffe dig et mekanisk keyboard. Hvis den lange holdbarhed betyder mindre, men behagelige tryk og mindre lyd er det vigtigste, så vælg et membran.

Hvad betyder mærket for kvaliteten på ens gaming tastatur?

Mærket på ens keyboard har ingen direkte betydning for kvaliteten af ens gaming keyboard, men til gengæld så er der nogle mærker der oftere leverer høj kvalitet end andre. Ligeledes er nogle mærker altid dyre, uden at levere synderligt højere kvalitet.

Her på siden har vi prøvet at samle dem der levere høj kvalitet, men til en fornuftig pris, så man nemmere kan finde det perfekte keyboard. Om så det handler om et trådløst tastatur eller bare et almindeligt tastatur. 

Hvor stor en rolle spiller prisen for kvaliteten?

Som det jo oftest er, så får man mere kvalitet jo mere man er villig til at betale, men som det også oftest er, så kan man sagtens klare sig med et billigt til normalt prissat tastatur, hvis man ikke har specielle behov, eller hvis man kan nøjes med almindelige funktioner. 

Dog kan man sige at mange gamers har ret specielle behov til hvad de har brug for, så hvis man gerne vil have det perfekte udstyr, så er det en god idé at vælge fra den dyre ende. Især hvis man vil have et trådløs tastatur til gaming, da det skal kunne holde længe.