tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 250 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Om os


Cecilia Ørmen

Lager


Dagmar Søndergaard

Lager


Winston Frederiksen

Lager


Jørn Gramm

Lager

1655097_10152584085194618_49432372775957
Elise Schultz

Norsk oversætter


Jonathan Parisi

Co-founder & CTO - [email protected]


Kristina Schackinger

Customer success manager - [email protected]


Anders Bagnegaard

Co-founder & CMO - [email protected]


Vi er danske!

Mackabler.dk startede tilbage i januar 2013 i en lille lejlighed i København. I løbet af vores første år, voksede vi os så store at vi måtte flytte ud. Vi flyttede derfor ind i et kontorhotel i København i Kødbyen kaldet SOHO. Her har vi ligget siden april 2014. 95% af de varer du ser på shoppen kommer fra vores lager i kælderen. 
Lave priser

Vi stiler efter at give vores dejlige kunder et billigt alternativ af god kvalitet og den bedste kundeservice. Vi har et stort dansk lager, med hurtige leveringstider på 1-2 dage, faktisk er vores gennemsnit kun 17 timers levering. Vi sender ordre dagligt, 362 dage om året faktisk, det er altså alle weekender og helligdage, bi sender ikke den 1. jan, 31. dec og den 24.dec.

Langt de fleste kunder har deres vare dagen efter de har bestilt - nogle få produkter med levering fra fjernlage kan have lidt længere leveringstid. Fragtomkostningerne er samme pris som fragtleverandøren giver os, hvilket giver dig en rigtig god lav fragtpris.

Alt dette er med til at holde prisen nede og fordi vi sender med brevstørrelser giver det dig mulighed for at modtage varen, selv om du ikke er hjemme når post manden/damen kommer forbi. 

Vision

Vi vil lede det danske marked for tilbehør til Apple-produkter, såsom MacBooks, Mac Mini, iMac, iPad, iPhone og iPods, med lave priser, og den bedste service.  

Mission

Vi vil sikre kunderne nem og billig adgang til kabler til deres apparater til en lav pris.

Prisgaranti 

Mackabler.dk tilbyder prisgaranti! Det betyder, at hvis du finder en vare billigere et andet sted på nettet, så kan du få samme vare her på siden til samme pris. Vi sætter stor pris på at få henvendelser angående billigere priser andre steder på nettet, og håber du vil hjælpe os med at gøre Mackabler.dk endnu bedre.

 

Mackabler.dk
Cvr: 32036953
Flæsketorvet 68
1711 København V

Vi er også i andre lande:
MacKablar.se
Mackabler.no
CablesMac.es (bestyret af Kim Hartmann)

Vi har også disse shops:
iPhone5kabel.dk
Billigtsleeve.dk
Gixmo.dk
Forsejt.dk

Anders' personlige side

Kontakt os her

Download pressekit her


Vi støtter

twitterindsamling