Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
tel: Kundeservice    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 250 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Pris

35 kr 2999 kr

Producenter

vis flere mindre

Farve

QI opladning

vis flere mindre

MFi certifikat

vis flere mindre

Oplader effekt

vis flere mindre

Understøtter: USB-PD (USB Power Delivery)

vis flere mindre

Længde

vis flere mindre

SøgApple watch series 3

Apple watch series 392 varer

Hvilken slags tilbehør kan jeg få til Apple Watch? Et Apple Watch er efterhånden ved at kunne mange ting og derfor findes der tilbehør der bakker op om alt uret det kan. Et Apple Watch kræver naturligvis strøm, hvilket betyder at der findes mange forskellige slags opladere, både til enkelte enheder, men også nogle som kan oplade flere enheder samtidigt. I opladnings verdenen kan man også få powerbanks der giver ekstra opladninger med på turen hvis man ikke kommer i nærheden af en stikkontakt. Da et Apple Watch også giver mulighed for...
Læs mere
  • Vis:
Viser 1 - 54 af 92
Apple watch series 3

Hvilken slags tilbehør kan jeg få til Apple Watch?

Et Apple Watch er efterhånden ved at kunne mange ting og derfor findes der tilbehør der bakker op om alt uret det kan. Et Apple Watch kræver naturligvis strøm, hvilket betyder at der findes mange forskellige slags opladere, både til enkelte enheder, men også nogle som kan oplade flere enheder samtidigt. I opladnings verdenen kan man også få powerbanks der giver ekstra opladninger med på turen hvis man ikke kommer i nærheden af en stikkontakt. Da et Apple Watch også giver mulighed for musikafspilning og andre former for multimedie styring, så findes der også flere forskellige slags højttalere og headsets der kan kobles op dertil. Man kan få flere forskellige slags holdere, så man har et sted at placere ens ur når man ikke har det på. Desuden er der en række muligheder for at få ekstra beskyttelse til ens Apple Watch, samt nye remme hvis ens rem går i stykker eller man måske foretrækker et andet design.   

Hvordan vælger jeg det bedste tilbehør til Apple Watch?

Inden for tilbehør til Apple Watch findes der et hav af forskellige muligheder. Vi har prøvet at samle de vigtigste her på siden, så det er nemmere at overskue hvad der er vigtigt at have.

Når du skal vælge det bedste tilbehør, så kan det altid anbefales at starte med det essentielle. Her vil beskyttelse være et af de første skridt, da ens Apple Watch ikke er meget værd hvis det er i stykker. Det samme kan siges hvis det ikke har noget strøm, og derfor er det vigtigt at have en god oplader eller et par hvis man skal have til både hjemmet og arbejdet. Lyden skal selvfølgelig også være i orden, hvoraf man både kan få headsets, i forskellig kvalitet afhængigt af mærke og pris, samt højttalere som kan gøre festen lidt livligere.