KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Han porten
Producenter
vis flere mindre
Filter
Gamer Musemåtter

Gamer Musemåtter

3 varer
Hvad er fordelen ved en gaming musemåtte? En gaming musemåtte er partneren til ens gaming mus og kan gøre en kæmpe forskel når man gamer fordi den giver det perfekte underlag at bevæge musen på. Dette kan øge precision ligesom det kan øge bevægelseshastighed og det kan vise sig at være...
Læs mere
Viser 1 - 3 af 3
Gamer Musemåtter

Hvad er fordelen ved en gaming musemåtte?

En gaming musemåtte er partneren til ens gaming mus og kan gøre en kæmpe forskel når man gamer fordi den giver det perfekte underlag at bevæge musen på. Dette kan øge precision ligesom det kan øge bevægelseshastighed og det kan vise sig at være afgørende.

Udover at kunne øge performance så kan en gaming musemåtte også hjælpe med højere komfort når ens hånd skal hvile på ens gaming mus eller i nærheden af den. Dette kan være nyttigt hvis man prøver på at minimere belastningen på ens hånd og led.

Derudover så kan man få mange gaming musemåtter der kommer i et fedt design, hvilket kan pifte ens gaming setup en del op. Der er da ikke noget federe end at kunne se ens favorit gaming karakter lige ved ens gaming mus præcis når man har lyst.

Hvad skal man se efter ved gaming musemåtter?

Der findes forskellige slags musemåtter der alle sammen prøver på at opnå det samme, nemlig at give dig så sikkert og skånsomt underlag at bruge din mus på som muligt. For at få så god en musemåtte som muligt, så er det vigtigste at den er lavet af behageligt materiale.

Derudover så er det vigtigt at have en musemåtte der ikke skrider, da det kan være ret uheldigt hvis man sidder midt i en CS:GO kamp eller andet i den stil. Netop fordi målet er at give en nær konstant overflade at arbejde på, så skal der helst ingen bevægelser ske med måtten.

Udover dette, så er det en stor fordel hvis ens gaming musemåtte er svedabsorberende, da der kan komme en del håndsved ned når man gamer. Hvis det lægger sig på måtten eller på anden måde kommer i vejen, så mister den  hele sit formål, da det bliver til besvær.

Hvilken gaming musemåtte passer til ens behov?

For at finde ud af hvad man har behov for fra en gaming musemåtte, så skal man starte med at få et overblik over ens setup. Det første spørgsmål vil være hvor meget plads man har at gøre med, da man kan få musemåtter i meget forskellige størrelser og former.

Hvis designet er vigtigt for en, så er det også en god idé at lede lidt efter en med det rigtige print eller bare en der ser mega lækker ud. Ellers kan man hurtigt blive træt af det, hvis den ikke passer ordentligt ind i ens setup eller bare ikke ser ud som man havde forestillet sig.

De fleste gaming musemåtter vil nok kunne leve op til ens krav når det kommer til performance, men det kan stadig anbefales at se de forskellige igennem for at se om der er nogle der har features der giver en fordel for ens gaming mus når man bruger den derpå.

Hvad skal man være særligt opmærksom på når man køber gaming musemåtte?

Det vigtigste at være opmærksom på med ens gaming musemåtte er hvor skridsikker den er, da det som nævnt ovenover kan være ret uheldigt hvis den skrider på et vigtigt tidspunkt. Det kan betyde forskellen mellem en vunden kamp og en tabt kamp.

Derudover så kræver det at man har en gaming mus der kan benytte det gode underlag, da en dårlig mus ikke vil kunne drage nogen fordel ved det. Ligeledes skal størrelse afpasses med ens gaming keyboard så de ikke står i vejen for hinanden eller giver en akavet stilling.

Vi har en række gaming muse der kan passe rigtig godt sammen med vores musemåtter til gaming, som man kan finde inde på denne side: https://forsejt.dk/gamer-mus-432. Der er gamer muse i mange forskellige former der alle fungerer rigtig godt på et godt underlag.

Derudover kan man med fordel også se vores gaming keyboards igennem, så man nemt kan finde et samlet setup der passer på ens bord. Vores keyboards kan findes her: https://forsejt.dk/gamer-tastaturer-431 hvor der igen er mange forskellige muligheder.

Størrelsen er en af de største afvigelser ved de forskellige gaming musemåtter og det er vigtigt at have målt på det før man køber. Der er nogle der er store nok til både at ligge under keyboard og mus, hvilket man kan blive overrasket over hvis man ikke har tjekket mål.

Hvilke mærker skal man gå efter når man ser på gamer musemåtte?

Mærke har en mindre betydning når det handler om gaming musemåtter, netop fordi man relativt billigt kan lave en musemåtte der kan alt hvad en gamer har brug for. Derfor bliver det ofte et spørgsmål om at man betaler for mærket selv, netop fordi der er design i det.

Dermed kan der være stor forskel i de forskellige designs og måske også i eksklusiviteten i de forskellige designs. Hvis det er et område der er vigtigt for en, så er der helt sikkert noget at hente på den front. 

Netop fordi det er så nemt at producere billige gaming musemåtter så er der ikke nogen seriøs producent af kvalitets gaming udstyr der kunne finde på at lave dårlige musemåtter. Så det er generelt ret svært at gå galt i byen på dette område udover på designet.

Hvordan er sammenhængen mellem pris og kvalitet på gamer musemåtte?

Som det generelt er, så får man mere kvalitet jo mere man vælger at betale, hvilket også gælder for gamer musemåtter. Det man dog oftest vil opleve er at kvaliteten af forskellige musemåtter er omtrent den samme men størrelsen varierer, så man får mere måtte for pengene.

Når det så er sagt, så er der selvfølgelig store producenter, hvor deres brand har værdi og man derfor kan opleve premium priser derpå. Det kan være en steelseries gaming musemåtte f.eks. Eller en Razer musemåtte, der begge er kendte brands inden for gaming miljøet.

Hvis man gerne vil undersøge alle de små variationer, så bestræber vi os på at beskrive de enkelte produkter på deres egne sider, så man kan få et indblik i hvad de er specielt egnet til og hvad deres specifikationer skulle være.