KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Hun porten
Producenter
vis flere mindre
Mac's
Filter
Gamer skærme

Gamer skærme

8 varer
Hvorfor er en god gaming skærm vigtig?  En gaming skærm er en af de vigtigste former for udstyr når der skal games, da alt vises derpå og grafikken man er i stand til at trække i stor grad afhænger deraf. Derfor er det også enormt vigtigt at have en god skærm hvis man gerne vil kunne se et godt...
Læs mere
Viser 1 - 8 af 8
Gamer skærme

Hvorfor er en god gaming skærm vigtig? 

En gaming skærm er en af de vigtigste former for udstyr når der skal games, da alt vises derpå og grafikken man er i stand til at trække i stor grad afhænger deraf. Derfor er det også enormt vigtigt at have en god skærm hvis man gerne vil kunne se et godt billede.

Der kan være mange gode grunde til at anskaffe sig en gamer skærm. Det kan være at man trænger til en opgradering efter at have brugt den samme gamle skærm i mange år, eller det kan være fordi man gerne vil have en ekstra gaming skærm at se på.

Derudover kan det være super fedt med en gaming skærm da de ofte kommer i meget høj opløsning, hvilket betyder at man kan have meget på skærmen ad gangen, eller bare se ting derpå i meget høj kvalitet, om så det er ens spil eller hvis man skal se film derpå.

Hvad kan de bedste gaming skærme?

Når man skal vælge den bedste gaming skærm, så er et godt sted at starte selve størrelsen på skærmen. Der skal selvfølgelig være plads til skærmen i ens setup, især hvis man har flere skærme at tage hensyn til. Ligeledes kan størrelsen have betydning for billedet.

Når man har fundet den rigtige størrelse, så handler det om at få så stor opløsning som muligt, da det giver det mest detaljerede billede og mulighed for at se flest mulige ting derpå på samme tid. Hvis man vil flotte sig, så er en 4k et oplagt sted at starte, da det ser fantastisk ud.

Herefter kan man se på opdateringshastigheden i hz der afgører hvor flydende billedet ser ud, hvor lav opdateringshastighed kan resultere i at det ser ud som om det hakker, mens høj opdateringshastighed gør det umuligt for ens øje at se forskel på frame overgange.

Hvis der er styr på opløsning og opdateringshastighed så er man ret godt dækket ind, men hvis man vil mere i detaljer kan man se på hvor mange farver skærmen understøtter, da højere antal farver kan give flere nuancer til de billeder man ser, hvilket kan øge kvaliteten. 

Hvilken slags gaming skærm har man brug for?

Første skridt er at beslutte sig for hvilken størrelse man skal have, hvilket man kan gøre ved at se på hvor langt man kan sidde fra ens gaming skærm. Dermed kan man finde ud af hvor meget man rent faktisk er i stand til at overskue på en gang.

Men det afhænger også meget af om det er ens eneste skærm man skal bruge eller det er skærm nummer to. Hvis det eksempelvis kun skal bruges til at se video som sekundær skærm, så er kravene måske ikke lige så høje som hvis det var ens gaming skærm.

Aller vigtigst så afhænger det af hvad ens grafikkort kan understøtte, da det ikke nytter noget at købe en 4k skærm hvis grafikkortet ikke kan trække det. Det burde stort set alle nyere grafikkort dog kunne gøre, men det er aktuelt hvis man sidder på en gammel computer.

Hvad skal man være særligt opmærksom på når man køber gaming skærm?

Det man skal være mest opmærksom på er hvad ens hardware er i stand til at understøtte, da skærmen kun kan vise hvad den modtager fra ens computer. Så selv hvis den har enorm høj opdateringshastighed så nytter det ikke hvis den kun får tilsendt få opdateringer.

Det er på samme vis heller ikke alle computere der understøtter ekstra skærme på selve grafikkortet, hvilket kan betyde en væsentlig forringelse i kvalitet hvis man kører på ens motherboard i stedet, hvilket er noget man kraftigt skal overveje.

Når først man har fået købt sig en skærm, så er det vigtigt at man får den indstillet ordentligt. Helst med lidt vinkel så man kan se på skærmen uden at skulle anstrenge nakken, og i en højde så man fra en naturlig synsvinkel kan overskue alt hvad der sker derpå.

Derudover så er der forskellige skærme der kommer med lyd og andre der ikke gør, hvilket man skal være opmærksom på når man ser på skærmene. Hvis man regner med at kunne bruge den som TV også, så er det vigtigt at der er lyd deri nemlig.

Hvad betyder mærket på ens gamer skærme?

Mærke kan have en større betydning når det kommer til skærme, da de har været i produktion i mange år og nogle har bedre ry for at producere kvalitet end andre. Her på siden har vi valgt at holde os til de sikre skud, så man er sikker på at få en skærm der fungerer som den skal.

Generelt hvis man holder sig til de mere velkendte mærker, som Lenovo, HP osv. så kommer man ret langt, da de har erfaringen til at lave produkter der virker. De er grundigt gennemtestede, og nyder bedre support hvis der skulle gå noget galt.

Når det handler om ren performance så er forskellen mindre, da det hardware der bliver benyttet i de forskellige ofte minder om hinanden. Så hvis man finder to skærme med samme specifikationer, så har mærket sjældent en større betydning.

Hvordan er sammenhængen mellem pris og kvalitet på gamer skærme?

Det kan være svært at gennemskue sammenhængen mellem pris og kvalitet på skærme da der ofte er mange faktorer der spiller ind. Dog er det relativt sikkert at sige at jo mere man betaler jo mere kvalitet kan man regne med at få, om det så er performance eller holdbarhed.

Man kan sagtens få ret billige 4k skærme, men som så kommer med lav opdateringshastighed eller omvendt. Så hvis man skal have sig en gaming skærm der performer godt på alle punkter, så kommer det naturligvis også til at koste mere end en standard gaming skærm.

Vi har valgt at inkludere lidt forskellige prisklasser her på siden, så man har forskellige muligheder at sammenligne med og vælge imellem når man kommer dertil.