KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Farve
Producenter
vis flere mindre
Filter
Gamer stole

Gamer stole

10 varer
Hvorfor er en gaming stol god at have? En gaming stol kan gøre en kæmpe forskel for din oplevelse mens du gamer og kan generelt forhindre en del forskellige skader i at ske. Hvis man sidder på en almindelig stol, så er den formentlig ikke beregnet til at man skal sidde på den mange timer i træk....
Læs mere
Viser 1 - 10 af 10
Gamer stole

Hvorfor er en gaming stol god at have?

En gaming stol kan gøre en kæmpe forskel for din oplevelse mens du gamer og kan generelt forhindre en del forskellige skader i at ske. Hvis man sidder på en almindelig stol, så er den formentlig ikke beregnet til at man skal sidde på den mange timer i træk.

Her er en gamer stol lavet til at man får masser af støtte, så man nemmere kan holde til at sidde ned i lang tid ad gangen. Man skal selvfølgelig stadig tage sig af sig selv og ændre stillinger, ligesom man normalt vil gøre, men behovet for dette vil være reduceret.

Så hvis man går og døjer med ondt i ryggen efter at have gamet længe, så er dette et godt sted at finde en del af løsningen. Især hvis man samtidigt føler at man sidder ubehageligt når man sidder ned foran computeren, da gamer stole er lavet til at være meget behagelige.

Hvordan vælger man en gaming stol?

For at vælge den bedste gamer stol så er der en masse faktorer der spiller ind, og heldigvis en masse stole der passer til de forskellige faktorer. Derfor er det vigtigt at finde ud af hvad ens generelle behov er, før man vælger en stol, hvilket beskrives længere nede.

Derudover så er der simpel kvalitets forskel på de forskellige stole man kan få, hvor denne forskel til tider kan være ret stor. Her handler det oftest om at afgøre med sig selv hvor meget man er villig til at investere i en stol, da kvaliteten ofte følger med prisen.

Vi har prøvet at samle gamer stole her på siden der er meget sammenlignelige, så det er nemmere at få et overblik over hvad man rent faktisk får. Vi har især fokus på nordic gaming stole, som både giver dig billige gaming stole men også nogle i høj kvalitet for pengene.

Hvordan finder man ens behov til køb af gaming stol?

Der er en række generelle behov, som er et godt sted at starte når man skal finde ud af hvad der passer. Det første, og måske vigtigste, er højde. Hvis man er meget høj, så er det også en god idé at anskaffe en høj stol, og omvendt hvis man er lav.

Derudover så er mængden af støtte man har brug for en faktor. Mange gamer stole kommer med støtte til lænden og nakken, hvilket er en fordel hvis man har ondt der eller generelt har svært ved at holde en rank kropsholdning mens man sidder ned.

Det er især denne støtte man skal forholde sig til, da det er en af de største forskelle imellem dyrere stole og billigere stole. Som en tommelfinger regel, jo flere timer man har tænkt sig at bruge ens gamer stol i træk, jo bedre er det at have støtte på ens stol.

Hvad skal man være særligt opmærksom ved gaming stole?

Der er flere ting det er vigtigt at være opmærksom på når man har købt sig en gaming stol. Først og fremmest så skal man ikke købe den med en forventning om at man aldrig kan få skader eller at ømhed forsvinder. Ofte så er det et problem med måden man sidder.

Som et par punkter man med fordel kan tage med, så kan gaming stole indstilles i højden, så man kan sætte dem i en højde hvor ens fødder præcist når ned til jorden. Hvis man har et bord der kan indstilles, så kan man hæve det så ens arme hviler på armlæn og kan nå tastatur/mus.

Derefter, så er det vigtigt at indstille ens skærm så man kan se derpå i en afslappet stilling, så man kan sidde opret uden at skulle læne sig fremover for at se hvad der sker derpå. På den måde får man maksimal gavn af støtten som gamer stole kan tilbyde.

Desuden er det vigtigt at være opmærksom på vægten de forskellige stole kan bære, da det for nogen kan være en faktor når man skal beslutte. Der kan forekomme større variationer på dette område afhængigt af hvilken stol man vælger nemlig.

Hvad er forskellen på en høj og en lav gamer stol?

Den største forskel er hvilken stol man skal vælge afhængigt af ens egen højde. Men dette er mest en faktor hvis man har en højde der afviger betydeligt fra normalen. Derudover så har det betydning for hvor meget støtte man får, hvor høje giver mere end lave generelt.

Her er det praktisk at have en høj gamer stol hvis man gerne vil have maksimal støtte til hele ryggen og helt op til nakken også. Men hvis man ikke har brug for så meget støtte, eller måske har en ryg der gør at meget støtte ikke er godt, så kan en lav gamer stol være bedre.

Hvilken betydning har mærket når man ser på gamer stole?

Mærke kan have en ret stor betydning, da mange producenter vælger forskellige ting at specialisere sig i, hvor nogle af specialiseringerne kan være ret svære at gennemskue hvis man ikke er ekspert inden for området. 

Derfor vælger vi ofte at holde os til få, men gennemskuelige producenter, så det er nemt at gennemskue hvad man får for pengene. Vi har især haft glæde af samarbejdet med Nordic Gaming der leverer høj kvalitet for få penge, hvilket mange sætter pris på.

Netop fordi gamer stole kan have en effekt på både krop og gaming performance, så er det også vigtigt at man holder sig til mærker der er kendt for kvaliteten. Ellers findes der billigere alternativer end gaming stole der kan opnå det samme.

Hvor stor en rolle spiller prisen for gaming stole?

For det meste er prisen en god indikator for hvor høj kvaliteten er på en gaming stol. Der kan være mindre variationer, hvor gaming stole kan performe i et trin højere end deres prisniveau, ligesom med vores nordic gaming stole, men i andre brands kan det svinge den anden vej.

Men hvis man er prisbevidst, så har vi også ofte tilbud på gaming stole her på siden, så man kan lave sig en god handel. Så kan man hvert fald få lidt mere kvalitet for pengene, hvilket aldrig er en dårlig ting.