KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Pris
25 kr 249 kr
iPhone
vis flere mindre
iPad
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Farve
vis flere mindre
Udstyr
vis flere mindre
Filter
iPhone 5/5s og iPhone SE Covers tasker og beskyttelse

iPhone 5/5s og iPhone SE Covers tasker og beskyttelse42 varer

Mangler du et cover til din iPhone 5, iPhone 5s eller iPhone se? Så er det her alt hvad vi har til dig, her er alle de covers, alle de tasker/punge og alt det beskyttelse du skal bruge til at beskytte din iPhone så der aldrig sker den noget igen. iPhone se får for lidt ros, den er meget lille men kan stadig alt det en highend smartphone skal kunne fra 2017, den kommer med en hurtig processor, hurtigt grafikkort og den har et godt kamera. iPhone 5, iPhone 5s og iPhone se er ens, de kan altså bruge alt den samme udstyr, selvom der er mange år imellem modellerne. For at beskytte din iPhone...
Læs mere
Viser 1 - 42 af 42
iPhone 5/5s og iPhone SE Covers tasker og beskyttelse

Mangler du et cover til din iPhone 5, iPhone 5s eller iPhone se? Så er det her alt hvad vi har til dig, her er alle de covers, alle de tasker/punge og alt det beskyttelse du skal bruge til at beskytte din iPhone så der aldrig sker den noget igen.

iPhone se får for lidt ros, den er meget lille men kan stadig alt det en highend smartphone skal kunne fra 2017, den kommer med en hurtig processor, hurtigt grafikkort og den har et godt kamera.

iPhone 5, iPhone 5s og iPhone se er ens, de kan altså bruge alt den samme udstyr, selvom der er mange år imellem modellerne.

For at beskytte din iPhone 5/5s/se skal du bruge et cover og et panser glas; glasset på din iPhone 5/5s/se er ikke buet så et helt normalt billigt panser glas er rigeligt til at beskytte hele din iPhone imod alt hvad der skulle ske med den.

Et cover beskytter endnu mere, fordi når du taber din iPhone se så er der klart størst chance for at den lander på et hjørne, derfor beskytter et cover rigtigt meget også imod brud på din skærm.

Her har vi samlet hver enkelt cover beskyttelses tilbehør eller pung vi har, og alt er testet og har været brugt af en af os hos mackabler, vi går meget op i at vi har det rigtige og ikke bare har en masse.

iPhone 5c er anderledes end disse iPhones så intet af dette tilbehør virker godt til en iPhone 5c. 

Et cover skal helst være så tyndt som muligt så man ikke bemærker at det sidder på ens iPhone, ellers skal det tilføje en funktion til din iPhone, fx kan det give en pung, så du slipper for at have din rigtige pung med i byen, når du alligevel kun skal bruge 2 eller 3 kort. 

Vi har massere af tynde covers her, nogen af hård plastik og nogen af blød silikone. 

Et cover beskytter altid imod slag, tab og ridser, men det kan også give ridser. 

Covers af hård plastik kan have en tendens til, at ridse din iPhone på bagsiden, fordi skidt, stød og sandkort bliver fanget imellem coveret og din iPhone og det kan give ridser, når det får lov at arbejde, derfor er det som regel en god idé at vælge et cover af gummi eller silikone, det er også lettere at holde fast på end et af hård plastik eller din iPhone alene. 

De hårde plastik covers har også fordele, de er meget tyndere og lettere end dem lavet af gummi og silicone, og hvis du ikke vil have ridser fra et hård cover kan du bare vaske det regelmæssigt, så slipper du for det, og det er ikke et stort problem.

Vi har både dyrere og billige covers her, vores noname er som regel billige og de er også rigtigt gode hvis man ikke forventer at få et highend cover, hvis du vil være sikker på at købe det beste cover, i verden, så køb et fra haweel eller Baseus, de er rigtigt gode også hvis dine forventninger er i top.