tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 250 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Lemec Lightning/microUSB USB kabel

Lightning/microUSB USB kabel er et 2 i 1 kabel til microUSB- og Lightning-enheder. Det betyder, at den kan oplade blandt andet Windows og Android smartphones og også en smartphone med Lightning-indgang hvis dette er nødvendigt.

4.7 ud af 5 // 11 anmeldelser.

#012b

55,20 kr

55.2!!!

69,00 kr

20%

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Denne er et smart kabel til dig, der både har og bruger en enhed med Lightning-stik og en med microUSB-stik. Så skal du nemlig kun bruge et stik, dette, i stedet for at have to med hver gang du skal rundt. Det er også et idéelt kabel, hvis du har en powerbank som lades op med en microUSB – så kan du bruge samme kabel til at oplade din smartphone med Lightning-indgang, som du bruger til at oplade selve powerbanken. Stikket her kan både oplade samt overføre data og synkronisere med computeren.

Vi har også et originalt MFi certificeret version af samme kabel her. 

Bemærk at det ikke er et originalt kabel, men det er lavet af et velkendt kinesisk brand og firma. Dette betyder bedre kvalitet end de mange andre unavngivne producenter, der findes af denne slags kabler. Derfor er det et billigt og godt alternativ!

Lightning/microUSB USB kabel kan sagtens overføre op til 12 watt, så det virker godt med alle smartphones og tablets med et Lightning 8pin stik. Det virker også godt med alle microUSB-enheder. 

Kompatibilitet

Android med Micro USB

Android med USB type C

Android med Qi opladning

Produktinformation

Mærke LEMEC
Varenr#012b
EAN nummer

8435327631422

Returret 300 dages returret
ProducentHaweel
ModelHAWEEL 2 in 1 Micro USB & 8 Pin to USB Data Sync Charge Cable
UdstyrKabel eller adapter
Længde1 meter
Vægt19 g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
KvalitetHård plastik, kablet er lavet af blød gummi som let kan rulles sammen og stikket er af hårdt plast, hvilket sikre den bedste holdbarhed samtidig med at kablet er fleksibelt.
Teknik12w output
Han portenUSB 2.0 stik
Han portenMicro USB
Han portenLightning stik (iPhone)
LydUnderstøtter lyd
Kompatibilitet12W, oplader alle iPhones, iPad og iPods, da alle apple mobile enheder som kan oplader med USB bruger mindre en 12W, virker denne til alle.
MaterialerStikket er af kobber og belagt med guld.
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Anmeldelser★★★★★

4.73 ud af 5 // baseret på 11 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar