KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Pris
39 kr 59 kr
Producenter
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Lyd
vis flere mindre
Video
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
Filter
Micro HDMI adaptere og stik

Micro HDMI adaptere og stik

2 varer
HDMI Type D hedder det. Hvad kan jeg bruge en micro HDMI adapter til? En micro HDMI adapter bruges hovedsageligt af action cams som GoPro Hero. De giver mulighed for at forbinde ens GoPro til andre enheder der bruger et andet format end micro HDMI. Man kan få meget nytte ud af at have et micro HDMI til HDMI kabel, da man dermed kan forbinde ens HDMI til ens skærm eller Mac. De fleste skærme har en HDMI port nu til dags, så det er en ret sikker anskaffelse. Med et micro HDMI til HDMI kabel får man dermed en fremragende mulighed for at fremvise de videoer man har taget når man har været...
Læs mere
Viser 1 - 2 af 2
Micro HDMI adaptere og stik

HDMI Type D hedder det.

Hvad kan jeg bruge en micro HDMI adapter til?

En micro HDMI adapter bruges hovedsageligt af action cams som GoPro Hero. De giver mulighed for at forbinde ens GoPro til andre enheder der bruger et andet format end micro HDMI.

Man kan få meget nytte ud af at have et micro HDMI til HDMI kabel, da man dermed kan forbinde ens HDMI til ens skærm eller Mac. De fleste skærme har en HDMI port nu til dags, så det er en ret sikker anskaffelse.

Med et micro HDMI til HDMI kabel får man dermed en fremragende mulighed for at fremvise de videoer man har taget når man har været på tur med ens GoPro. Og det er altid fedt at kunne vise hvad man har lavet til familie og venner.

Dette er især praktisk hvis man er på skitur eller hyttetur, hvor man hver især har været ude at opleve noget og gerne vil vise det frem sammen med de andre. Man kan få nogle ret vilde shows hvert fald.

Desuden kan man forbinde til ens Mac, så man altid har mulighed for selv at sidde og se hvad det er man har filmet. Det er noget nemmere at sortere i hvad man gerne vil beholde og hvad der skal skrottes, når man kan sidde foran computeren og arbejde lidt med det.

Der er også mulighed for at få et kabel der kan forbinde mellem micro HDM til mini HDMI. Det gør at du kan overføre billeder mellem dit GoPro og andre kameraer, hvis du gerne vil have samlet de forskellige ting du har optaget.

Samlet set, så er det altid ret praktisk at have et ekstra micro HDMI kabel i lommen, i tilfælde af at du skal vise noget frem fra dit GoPro, eller skal vurdere kvaliteten af hvad det er du har lavet. For ikke at nævne den almene fornuft i at have et backup i tilfælde af at dit andet kabel går i stykker.