MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Pris
39 kr 79 kr
Producenter
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Lyd
vis flere mindre
Video
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
Filter
Mini HDMI adaptere og stik

Mini HDMI adaptere og stik5 varer

HDMI Type C hedder det. Hvad gør en mini HDMI adapter? En mini HDMI adapter konverterer mini HDMI til et andet format, som HDMI eller micro HDMI. Dette giver mulighed for at forbinde to enheder med forskellige former for stik til hinanden, hvilket kan være meget praktisk. Mini HDMI benyttes hovedsageligt af kameraer og film udstyr, eftersom HDMI er designet til overførsel af billede, video og lyd, hvilket er hvad disse enheder beskæftiger sig med. Mini størrelsen netop fordi det er...
Læs mere
Viser 1 - 5 af 5
Mini HDMI adaptere og stik

HDMI Type C hedder det.

Hvad gør en mini HDMI adapter?

En mini HDMI adapter konverterer mini HDMI til et andet format, som HDMI eller micro HDMI. Dette giver mulighed for at forbinde to enheder med forskellige former for stik til hinanden, hvilket kan være meget praktisk.

Mini HDMI benyttes hovedsageligt af kameraer og film udstyr, eftersom HDMI er designet til overførsel af billede, video og lyd, hvilket er hvad disse enheder beskæftiger sig med. Mini størrelsen netop fordi det er praktisk til mindre enheder.

Dog kan det være rart med mulighed for at vise ens videoer og billeder på en større skærm end den på selve kameraet, hvilket gør det oplagt at anskaffe en adapter der kan konvertere til HDMI, som er hvad de fleste skærme bruger.

Med den rigtige adapter kan du nemt og hurtigt vise slideshows eller videoer på din skærm direkte fra dit kamera. Det er den nemmeste løsning hvis feriebillederne skal vises til familien eller vennerne.

Hvilken HDMI adapter skal jeg have?

Det afhænger af hvad du gerne vil forbinde imellem. De det stort set kun er fotoudstyr som kamera og videokamera der benytter dette format, så handler det mest om hvilket medie du prøver at forbinde til.

Hvis du gerne vil forbinde dit kamera til et GoPro eller en meget tynd skærm, så kan du med fordel anskaffe et mini HDMI til micro HDMI. På den måde kan du nemt overføre billeder og generelt data mellem de to.

Til forbindelse mellem kamere og Mac eller de fleste skærme, så kan et mini HDMI til HDMI være et stærkt værktøj. HDMI er nemlig det der bruges til de fleste enheder, hvilket gør at du næsten altid kan forbinde til den enhed du gerne vil.

Hvis du i stedet har et ældre fjernsyn eller en ældre computer du gerne vil forbinde til, så er et mini HDMI til VGA kablet der gør tricket, eftersom dette var måden man forbandt ældre enheder på.