tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 250 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Orangemonkie Foldio 2

En lys boks så du kan tage pæne billeder og tage baggrunden væk let og enkelt bagefter. Lys boksen kommer fra firmaet Orangemonkie som fik sin start på Kickstarter med dette produkt, deres salgstale meget meget enkel, en stor lys boks der både er let at have med, men også let at sætte op når der er brug for den.

Dette er deres Foldio2 som er en forbedring på deres Foldio. 

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

D006

Advarsel: Sidste enheder på lager!

749,00 kr

Fragt starter fra 15 Kr

1-2 dages levering

af varen på fjernlager


2-4 dages levering
300 dages returret
40.000 danskere bruger os

Med til Foldio2 kommer 2 sæt LED strips som lyser baggrunden og det du tager billeder af op, den ene skal sættes ved baggrunden, lige før magnet holderen skal sidde så lidt længere tilbage end halvt inde på taget af lyskassen, den anden skal sidde helt i starten af lyskassen, så får du både det du vil tage billeder af og baggrunden lyst op, så det bliver så pænt som muligt og baggrunden er helt væk fra produktet.

Med til lyskassen kommer 4 bagbeklædninger, i forskellige farver så du kan lave forskellige baggrunde på de produkter eller hvad end du tager billeder af, der er sort, hvid, grå og grøn. De sættes fast med en magnet i toppen af kassen så det er super let og enkelt at skifte dem ud, også imens du er igang med at bruge kassen.
De 2 LED kæder der kommer med til boksen har også en dimmer I hver, så du selv kan justere lysstyrken som du vil have den.

Denne kasse kan bruges med hvilket som helst kamera, fx det i din iPhone, fordi der er rigeligt med lys i kassen er det let at tage rigtigt gode billeder selv med en iPhone, du kan dog også bruge et DSLR hvis det skal være endnu bedre.

Når du samler kassen for første gang er der et par ting du skal være opmærksom på, den ene er at der skal være plads til at du kan sætte bagbeklædningen fast med magneterne, så start med at sætte en bagbeklædning op i kassen så er du sikker på at der er plads når lyset er placeret. Derefter skal du sætte lyset fast, lyset skal sættes så strøm udtaget er i samme side, ellers er det irreternede at have med at gøre, og den første LED stripe skal sættes helt foran på taget af boksen så den peger nedad, den anden skal sættes så den sidder imellem bagbeklædningen og midten af boksens tag, så den både rammer produktet du tager billeder af og samtidig lyser hele bagbeklædningen op. Når dette er sat fast, behøver du aldrig gøre det igen, klisteret holder godt fast.

Foldio2 fra Orangemonkie er en foldbar og transportabel lyskasse, som er perfekt til små og mellemstore produkter. Nu har alle med en smartphone eller kamera muligheden for at tage professionelle produktbilleder. Det funktionelle og simple design med magneter gør, at Foldio nemt pakkes, medbringes og samles igen. Indeholder: Foldio studio, LED kit, 4 farver backdrop og 12W adapter kit.

Kompatibilitet

Android med Micro USB

Android med USB type C

Oneplus smartphones

Xiaomi's smartphones

Produkt information

Mærke Orangemonkie
Varenr#D006
EAN nummer

8809415356007

Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Modelfoldio2
UdstyrKamera
Længde1,7kg
Højde38,1 cm
Bredde38,1 cm
Dybde38,1 cm
TeknikLED: 2 LED strips, 54 chips, 162 cells, 5700k, hvid
MaterialerHårdt plastik, Magnet: Neodymium
Medfølger2x LED strips, med styrke dimmer og klister, 4x baggrunde hvid, grå, sort og grøn.
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Spørgsmål og svar

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af