🎄🎅🏻 Bestil senest 23/12 - 15:00 med DAO og modtag før jul 🎄🎅🏻
tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 250 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

PULUZ foto boks med 2 LED paneler og flere bagsider

En lys boks så du kan tage pæne billeder og tage baggrunden væk let og enkelt bagefter. Lys boksen kommer fra firmaet Orangemonkie som fik sin start på Kickstarter med dette produkt, deres salgstale meget meget enkel, en stor lys boks der både er let at have med, men også let at sætte op når der er brug for den.

Dette er deres Foldio2 som er en forbedring på deres Foldio. 

4.3 ud af 5 // 3 anmeldelser.

#330-1

200,00 kr

200!!!

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Med til Foldio2 kommer 2 sæt LED strips som lyser baggrunden og det du tager billeder af op, den ene skal sættes ved baggrunden, lige før magnet holderen skal sidde så lidt længere tilbage end halvt inde på taget af lyskassen, den anden skal sidde helt i starten af lyskassen, så får du både det du vil tage billeder af og baggrunden lyst op, så det bliver så pænt som muligt og baggrunden er helt væk fra produktet.

Med til lyskassen kommer 4 bagbeklædninger, i forskellige farver så du kan lave forskellige baggrunde på de produkter eller hvad end du tager billeder af, der er sort, hvid, grå og grøn. De sættes fast med en magnet i toppen af kassen så det er super let og enkelt at skifte dem ud, også imens du er igang med at bruge kassen.
De 2 LED kæder der kommer med til boksen har også en dimmer I hver, så du selv kan justere lysstyrken som du vil have den.

Denne kasse kan bruges med hvilket som helst kamera, fx det i din iPhone, fordi der er rigeligt med lys i kassen er det let at tage rigtigt gode billeder selv med en iPhone, du kan dog også bruge et DSLR hvis det skal være endnu bedre.

Når du samler kassen for første gang er der et par ting du skal være opmærksom på, den ene er at der skal være plads til at du kan sætte bagbeklædningen fast med magneterne, så start med at sætte en bagbeklædning op i kassen så er du sikker på at der er plads når lyset er placeret. Derefter skal du sætte lyset fast, lyset skal sættes så strøm udtaget er i samme side, ellers er det irreternede at have med at gøre, og den første LED stripe skal sættes helt foran på taget af boksen så den peger nedad, den anden skal sættes så den sidder imellem bagbeklædningen og midten af boksens tag, så den både rammer produktet du tager billeder af og samtidig lyser hele bagbeklædningen op. Når dette er sat fast, behøver du aldrig gøre det igen, klisteret holder godt fast.

Foldio2 fra Orangemonkie er en foldbar og transportabel lyskasse, som er perfekt til små og mellemstore produkter. Nu har alle med en smartphone eller kamera muligheden for at tage professionelle produktbilleder. Det funktionelle og simple design med magneter gør, at Foldio nemt pakkes, medbringes og samles igen. Indeholder: Foldio studio, LED kit, 4 farver backdrop og 12W adapter kit.

Kompatibilitet

Android med Micro USB

Android med USB type C

Oneplus smartphones

Xiaomi's smartphones

Produktinformation

Mærke PULUZ
Varenr#330-1
Returret 300 dages returret
ModelPULUZ 20cm 2 LED Panels Folding Portable 1100LM Lighting Studio Tent
UdstyrKamera
Længde200g
Højde24 cm
Bredde22 cm
Dybde23 cm
TeknikLED: 2 LED strips med 20 pærer i hver og lysstyrke på 550LM, 2x 3,5w, 6000-6500K, hvid
MaterialerHårdt plastik,
Medfølger2x LED strips med klister, 6x baggrunde hvid, sort,orange, rød, blå og grøn.
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Anmeldelser★★★★☆

4.33 ud af 5 // baseret på 3 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar