tel: Kundeservice    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 250 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Pris

220 kr 220 kr

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Mac's

vis flere mindre

Udstyr

vis flere mindre

SøgVarer fra - Moshi1 Produkter.

Moshi tror på bedre design

Moshi er seriøse omkring produktdesign.

Mere
  • Vis:
  • Ikke på lager.
    USB3.0 Gigabit Ethernet Adapter

    Dette er vores premium netværksadapter, en USB 3.0 Gigabit Ethernet-adapter. Den understøtter helt op til 1000Mbit/s og de kan alle sammen udnyttes takket være USB 3.0-teknologien, der er helt i top.

    220,00 kr
    3 ugers levering
Viser 1 - 1 af 1 resultat

Varer fra - Moshi

En sjældenhed i tilbehør verdenen, alle Moshi produkter - herunder værktøj - er designet af Moshi selv, fra bunden og op. Moshi har også en række design patenter for at beskytte deres interesser samt deres partnere. Disse faktorer er afgørende for at sikre, at hver Moshi produkt er af den største kvalitet, rimelig pris og unikke fra hvad der er almindeligt forekommende på markedet.


Design innovationer


Moshi bryster sig af at indføre produkter, der opfylder Moshis kunders behov i bemærkelsesværdige og praktiske nye måder.


Miljøvenlige ENGAGEMENT


Moshi er forpligtet til miljømæssigt ansvar. Moshi er klar over, er der kun er én Jord, og det er vores ansvar proaktivt at træffe foranstaltninger for at afbøde miljøpåvirkninger. Dette princip er afspejlet gennem Moshis produkt design, der ikke kun fokuserer på æstetik, men også på holdbarhed og genanvendelighed.