Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
tel: Kundeservice    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 250 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Pris

149 kr 199 kr

Producenter

vis flere mindre

Understøtter: USB-PD (USB Power Delivery)

vis flere mindre

SøgUSB Type C 3.2 adaptere og stik

USB Type C 3.2 adaptere og stik2 varer

Et USB-C 3.2 kabel er en af de hurtigste kabler til dataoverførsel på markedet. Med en overførselshastighed på op til 20Gbit/s kan man lynhurtigt overføre alt ens data igennem ens USB porte som understøtter formatet. Det er op til en fire dobbling af hastigheden på et USB-C 3.0 kabel og en fordobling i forhold til USB-C 3.1. Dermed ser vi på nuværende tidspunkt en fordobling i hastigheden for hver ny generation af USB-C. Det eneste format der overgår hastigheden på USB-C 3.2 formatet er Thunderbolt 3 formatet som er en fordobling foran. Dog...
Læs mere
  • Vis:
Viser 1 - 2 af 2
USB Type C 3.2 adaptere og stik

Et USB-C 3.2 kabel er en af de hurtigste kabler til dataoverførsel på markedet. Med en overførselshastighed på op til 20Gbit/s kan man lynhurtigt overføre alt ens data igennem ens USB porte som understøtter formatet.

Det er op til en fire dobbling af hastigheden på et USB-C 3.0 kabel og en fordobling i forhold til USB-C 3.1. Dermed ser vi på nuværende tidspunkt en fordobling i hastigheden for hver ny generation af USB-C.

Det eneste format der overgår hastigheden på USB-C 3.2 formatet er Thunderbolt 3 formatet som er en fordobling foran. Dog er understøtter alle formater af USB-C mange af de samme opgaver og højere formater bliver kun en nødvendighed ved high-end brug.

Men hvis man bare godt kan lide at have super hurtig opladningshastighed, så er et USB-C 3.2 kabel helt klart at anbefale.

Hvad er det bedste USB-C 3.2 kabel?

Da USB-C 3.2 er et relativt nyt format, findes der ikke et hav af muligheder inden for denne kategori, hvis man da ikke er specialist. Vi har lidt muligheder her på siden som alle er i topklassen af USB-C 3.2 kabler.

Når man skal finde et godt USB-C kabel, så er der flere forskellige ting man skal holde øje med før man vælger et. Det er selvfølgelig vigtigt at ens Macbook eller PC understøtter det format som kablet benytter.

Derudover så er det vigtigt at vælge et kabel i god kvalitet, så holdbarheden er i top. Det er utrolig frustrerende hvis man køber et specielt USB-C kabel der går i stykker første gang man kommer til at bukke det og derfor er det vigtigt at se på hvilke materialer det er lavet af.

De mest holdbare er ofte lavet af vævet nylon, hvor der dog findes nogle der er omkranset med rustfrit stål for suveræn holdbarhed.