KUNDESERVICE    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 399 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

iPhone 6s Skærm semi original

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.
vare nr.: #SE01-SXP-IP6S-120#


  315,00 kr

  ca. 1-2 dages levering
  Fragt fra 30 kr

  varen er ikke på lager

  af varen på fjernlager

  Sendes i morgen kl. 16.30
  Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
  Sendes i morgen søndag kl. 15.00
  Bestil nu, og vi sender om timer og minutter... lørdag. søndag.

  Semi Original skærm - bestående af den bedste type kopi glas sammensat med en original LCD. Skaber det bedste resultat, hvis man vil have en billgere skærm end original. Utrolig god pasform.

  Yderligere information ↓  1-3 dages levering
  Sendes med GLS fra fjernlager
  300 dages returret
  100.000 danskere bruger os

  Selvom du passer rigtigt godt på din iPhone 6s, så er det virkeligt svært at beskytte sig mod det uforudsigelige. Så selvom du har købt et godt cover og er påpasselig, kan det stadig ske at der sker noget med skærmen. Er uheldet ude, er det faktisk muligt med lidt snilde og det rette værktøj, at skifte skærmen selv.

  Denne skærm kommer med alle komponenter en ny skærm skal indeholde. Så når du udskifter din gamle, ødelagte skærm med denne nye skærm, så får du altså ny LCD-display, felx og digitizer, samt en ny ramme og glasfront. Altså alle de dele, som skal til at du igen får en velfungerende skærm.

  Du kan vælge mellem en sort og en hvid ramme, så du får den skærm, som passer til den farve din iPhone 6s har. Din telefon kommer derfor til at være så god som ny.

  En udskiftning af skærmen, kræver selvsagt noget specielt værktøj, da du ikke bare kan bruge redskaberne fra din standard værktøjskasse derhjemme. Heldigvis forhandler vi også alt du får brug i forbindelse med at du skal skifte skærmen.

  Vi har både værktøjssæt, som indeholder de skruetrækkere du får brug for og vi har også standere og holdere, som sørger for at alle dele forbliver stabile og holdt på plads under arbejdet.

  Så selv om skærmen er gået itu og det ser lidt mørkt ud, så kan du med disse redskaber selv skifte din ødelagte skærm ud og få en intakt telefon igen.

  Hvis du køber en semi-original skærm, betyder det at glasfronten og rammen omkring skærmen er kopier. Men både LCD, flex og digitizer er originale. Du får altså en skærm, hvor de essentielle, elektroniske dele er originale og skal ikke være bekymret for om dig display kommer til at se anderledes ud, end hvis du køber en ny original skærm. En ramme og glasfront, som er kopi, betyder bare at varen er lidt billigere for dig som forbruger.

  Kompatibilitet

  Produktinformation

  • Mærke:

   Apple

  • Varenr:

   #SE01-SXP-IP6S-120#

  • Returret:

   300 dages returret

  • Produktgaranti:

   Normal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

  • Kompatibilitet:

   iPhone 6s

  • FCC certifikat:

   Ja

  • CE certifikat:

   Ja

  Anmeldelser  0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
  Anmeldelser af


  Spørgsmål & svar