Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
tel: Kundeservice    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    GRATIS FRAGT FRA 250 KR      |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

iPhone 7 Skærm Semi Original

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.
vare nr.: #SE01-SXP-IP7-120#


  537,90 kr

  ca. 1-2 dages levering
  Gratis fragt

  varen er ikke på lager

  af varen på fjernlager

  Sendes i morgen kl. 16.30
  Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
  Sendes i morgen søndag kl. 15.00
  Bestil nu, og vi sender om timer og minutter... lørdag. søndag.

  Semi Original skærm - bestående af den bedste type kopi glas sammensat med en original LCD. Skaber det bedste resultat, hvis man vil have en billgere skærm end original. Utrolig god pasform.

  Yderligere information  1-3 dages levering
  Sendes med GLS fra fjernlager
  300 dages returret
  50.000 danskere bruger os

  Er uheldet ude og er du kommet til at ødelægge skærm og display på din iPhone 7? Så er det godt at der findes råd for det, og at du her kan købe dig en ny skærm, hvor både touch, LCD og glas fronten bliver udskiftet.

  Uanset hvor meget man passer på, så sker det altså for de fleste, at de får ødelagt deres skærm på den ene eller anden måde. Det er der heldigvis råd for og du kan her købe en skærm, som hjælper dig ud af kniben selv hvis det ikke kun er selve glas fronten, som har lidt et lille knæk. Det er nemlig muligt at skifte hele skærmen i din iPhone 7.

  Køber du denne erstatningsskærm, så får du original LCD, flex og digitizer, hvor rammen og glasset er i standard, som lever op til original kvalitet. Du kan altså selv skifte skærmen på din iPhone 7, helt uden at sprænge budgettet ved at skulle købe en ny telefon. Ved at skifte skifte din ødelagte skærm ud med denne skærm, så får du en iPhone som er så god som ny, helt uden at skulle sende den til reparation.

  Der er altså ikke her tale om kun at skifte glasfronten på din iPhone 7, men at skifte hele skærmen. Det kræver selvfølgelig lidt know how og det rette værktøj, men det er ikke umuligt. Denne skærm er i god kvalitet og der er derfor tale om en god måde at løse dit display problem på.

  Hvis du køber en semi-original skærm, betyder det at glasfronten og rammen omkring skærmen er kopier. Men både LCD, flex og digitizer er originale. Du får altså en skærm, hvor de essentielle, elektroniske dele er originale og skal ikke være bekymret for om dig display kommer til at se anderledes ud, end hvis du køber en ny original skærm. En ramme og glasfront, som er kopi, betyder bare at varen er lidt billigere for dig som forbruger.

  Produktinformation

  • Mærke:

   Apple

  • Varenr:

   #SE01-SXP-IP7-120#

  • Returret:

   300 dages returret

  • Produktgaranti:

   Normal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

  • Kompatibilitet:

   iPhone 7

  • FCC certifikat:

   Ja

  • CE certifikat:

   Ja

  Anmeldelser  ☆☆☆☆☆

  0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
  Anmeldelser af


  Spørgsmål & svar